NEZÁVODÍM-POMÁHÁM


Lidé s postižením

Pomozme Štěpánkovi | 50 000 výškových metrů

Pro Štěpánka Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM vybírá cílovou částku 15 000 Kč, která bude použita na pravidelné rehabilitace.

vybíráme od 1.4.2022

Pomozte s námi Štěpánkovi!

Pro Štěpánka Nadační fond NEZÁVODÍM-POMÁHÁM vybírá cílovou částku 15 000 Kč, která bude použita na pravidelné rehabilitace.
6 150 Kč
vybráno 41 % z 15 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Příběh Štěpánka začal již na začátku 7 měsíce těhotenství. Gynekolog měl podezření na mikrocefalii, která se následně potvrdila. Po porodu Štěpánek absolvoval řadu vyšetření, která ukázaly, že v jeho hlavičce chybí pravá hemisféra a následně se potvrdila také epilepsie, schyzencefalie, CNS, dětská obrna, těžká mentální retardace a ve 2 měsících také diabetes insipidus.

Následovala řada cvičení a rehabilitace. Po roce se ovšem téměř nedostavily žádné známky zlepšení. Jeho rodiče se již několikrát museli připravovat na nejhorší, ale i přesto Štěpánek stále bojuje. Momentálně má 5 let a poslední rok pro něj byl zvlášť obtížný. Více než doma byl v nemocnici. Jediná šance na zlepšení jeho stavu je, pokud bude pravidelně rehabilitovat.

Jak můžeme pomoct?
Cílová částka 18 000 Kč bude směřována na pokrytí nákladů rehabilitací, které Štěpánek musí pravidelně navštěvovat a jejíž financování neproplácí pojišťovna.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji Štěpánkovi a jeho rodičům hodně síly a štěstí. A samozřejmě lepší zdraví chlapečkovi.❤️🦄

Leona Maršálková
300 Kč