Nadace Krása pomoci


Senioři

Mezinárodní den tance 2022

Oslavme Mezinárodní den tance a protančeme se k důstojnějšímu životu pro seniory! Protože: TEN, KDO TANČÍ, NESTÁRNE!

vybíráme od 29.3.2022

Kdo tančí, nestárne!

300 Kč
vybráno 1 % z 50 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nadace Krása pomoci vznikla v roce 2008 a od té doby pomohla tisícům seniorů žít důstojný život v domácím prostředí. Pracuje také na odstraňování stereotypů o seniorech, propojování generací a na využívání nových technologií a inovací pro lepší život seniorů. Za dobu fungování podpořila seniory po celé republice částkou přes 50 milionů korun. 
 
Naší vizí jsou spokojení senioři, kteří žijí důstojný život doma. Nabízíme proto individuální péči, oporu a pomoc všem, kteří to potřebují. Vysvětlíme možnosti, obstaráme pomůcky, zařídíme asistenci, představíme služby, které mohou pomoct a pečovat. Pomůžeme vyznat se ve složitém systému sociálních služeb a prolomíme tak začarovaný kruh, ve kterém služby sice existují, ale senioři o nich nevědí nebo o ně neumějí požádat,” říká o organizaci její ředitelka Soňa H. Morawitzová.
 
Art 4 People se dlouhodobě věnuje pořádání kulturních akcí pro širokou veřejnost a profesionály, čímž usiluje o kulturní, umělecký a pohybový rozvoj mládeže, dospělých i seniorů.
Naše síly se nyní opět spojily v projektu Mezinárodního dne tance 2022.

Společně tančíme a také podporujeme seniory, aby mohli žít důstojně v prostředí, kde je jim dobře.

O Mezinárodním dni tance 2022:
29.4.2022  odpoledne - Střelecký ostrov
Můžete se těšit na celodenní program nabitý různými tanečními žánry, vystoupeními nejlepších českých i zahraničních tanečníků a skupin, taneční workshopy pro širokou veřejnost, trénink u baletní tyče, celorepublikový flashmob, večerní gala představení profesionálních tanečních souborů a mnoho dalšího!
Více informací o události: www.mezinarodnidentance.cz


  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Kdo tančí, nestárne :-)

Kateřina Toholová