Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Zvířata

Kurz pro odchyt opuštěných psů a útulkovou péči

Svým darem pomůžete opuštěným pejskům na Pelhřimovsku dostat se do bezpečí a péče útulku, který jim pak najde jejich milujícího člověka. Děkujeme.

vybíráme od 16.3.2022

Buďte štědří pro dobrou věc.

Děkujeme za Vaši štědrost.
4 143 Kč
vybráno 83 % z 5 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Spolek Dej pac! z. s. provozuje v Častoníně 12. rokem útulek pro psy. 
Zvýšením odborné vzdělanosti perspektivního člena týmu absolvováním kurzu se zkouškou na brněnské veterinární univerzitě dojde k posílení jeho nepřetržité činnosti, včetně odchytové pohotovosti na okrese. Za 12 let existence útulek poskytl azyl více než tisícovce zvířat v nouzi.

-       Odchytáváme a poskytujeme azyl zaběhnutým nebo opuštěným psům - tyto služby smluvně poskytujeme s nepřetržitou pohotovostí obcím a městům ve dvou okresech (Pelhřimov, Kamenice nad Lipou, Jarošov nad Nežárkou, Nová Cerekev a řada drobných obcí v okolí).
-       Smluvně zajišťujeme azyl pro psy odebrané státem pro týrání nebo v souvislosti s kriminální činností. 
-       Věnujeme se osvětě v otázkách vhodné volby plemene, problematiky množíren, poskytujeme konzultace problémového chování psů, spolupracujeme s dalšími útulky a podobně.
-       Spoluorganizovali jsme likvidaci množírny v Kamenici nad Lipou včetně pořizování následné dokumentace pro soudní řízení.
-       Vypomáháme útulkům s malou kapacitou, přijímáme psy též od soukromých majitelů, ať již psy nezvládnuté s projevy agrese nebo psy od osob v náročných životních situacích, lidí ze slabších sociálních poměrů nebo psy z romských či bezdomoveckých lokalit.
-       Ve spolupráci s městem Pelhřimov s Spolkem na ochranu přírody Pelhřimovska realizujeme již více než 4 roky kastrační program koček.
-       Aktuálně jsme zapojeni do pomoci psům z UA. 
Za dobu naší 12 leté existence jsme poskytli azyl více než tisícovce zvířat v nouzi a vyhledali pro ně náhradní adoptivní páníčky.  
Naše kapacita je 30 - 40 psů bez rozdílu věku, velikosti, náročnosti (staráme se od březích fenek, přes štěňata po seniory, marody nebo agresivní potížisty). 
V našem týmu je cca 5 - 10 aktivních lidiček. 
Našimi nejmilejšími hosty jsou školky a školy, pro které máme připravené prožitkově naučné programy.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za Vaši práci, ať se daří najít nejlepší domovy všem svěřencům.

JK
1 000 Kč

Ať se Vám daří, děláte velmi důležitou práci, děkuji

Martina Žáčková
555 Kč