Ahoz Na Kopečku z. s.


Zvířata

Spousta nových domovů Na Kopečku

Pomozte nám vytvořit nové domečky s výběhy pro nově příchozí bytosti a upravit zázemí azylu. Společně můžeme vybudovat bezpečné domovy pro slepičky, brojlerky, králíčky, kočičky a další. Doladíme výběh pro ovečky, uděláme pořádnou cestu po té naší sjezdovce, aby se zde dalo bezpečně a příjemně pohybovat, a protáhneme střechu kolem seníku a ovčína, aby se zde dalo skladovat ještě větší množství sena a slámy.

vybíráme od 26.1.2022
18 400 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Blíží se jaro a s ním i čas na realizaci našich velikých plánů! V květnu to bude rok, co jsme přijali první ovečky do azylu, ke kterým se postupně přidávali další a další. Vzhledem k tomu, že s prvními azylanty přišla do naší rodiny i druhá dcerka, nebyl loňský rok úplně nejlehčí. Letos bude ale času a možností více, takže chceme připravit další domovy pro nové azylanty. Již nyní čeká na svůj láskyplný domov několik laboratorních králíčků, slepiček a kočiček. Proto se na to chceme vrhnout jak jen to počasí a finance dovolí.


A proto je tu tento projekt, který je jakousi pozvánkou pro Vás, kterým není osud zvířat lhostejný a chcete se zapojit a stát se tak součástí našeho týmu alespoň tímto způsobem. Co máme tedy všechno za lubem? :)
Rozhodně chceme přemístit kurník s výběhem blízko domu, aby ho mohl hlídat pes :) Alespoň svým pachem. Celý výběh se zasíťuje. Dále se postaví domeček pro brojlery a také pro králíky. Na něj bude navazovat výběh, který budeme muset po obvodu velmi dobře zajistit proti podhrabávání. Tuto práci by nám mohl ulehčit bagr, který zde bude mít také na pilno. Je potřeba v naší sjezdovce vytvořit pohodlnou a bezpečnou cestu, zvětšit prostor kolem domu jak jen to půjde a připravit kolem ovčína základ na položení rohoží, které by měli zpevnit celý výběh a zamezit bahenním lázním, které by zde vždy na podzim a jaře vznikaly a nedělaly dobře kopýtkám našich oveček. Vedle domu postavíme kůlnu, kde se bude moci uskladnit vše od nářadí až po jídlo a léky pro zvířata, a která bude moci sloužit i pro odpočinek našich psích či kočičích azylantů. Dále chceme protáhnout střechu ovčína a obít jednu stěnu, aby zde vznikl příjemný koutek v závětří, kde budou moci ovečky vegetit kdykoliv se jim zlíbí. Druhá střecha se udělá za seníkem, kde bude prostor na další veliké balíky sena a slámy.


Plány jsou to veliké a jejich uskutečnění bude stát mnoho času, sil a financí, ale díky jejich naplnění budeme moci přijmout mnoho dalších bytostí, které potřebují domov! Věříme, že to společně s Vámi zvládneme! Pojďte rozdávat domovy s námi!  

Děkujeme  <3 <3 <3
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za to co děláte❤

Marta Novotná
350 Kč

Hodně štěstí :)

Wendy Anne Frömmel

Přeji hodně zdaru a děkuji, že pomáháte 🥰

Sendy Šindelářová
500 Kč