TJ a SK Tetín z.s.


Regionální a komunitní rozvoj Sport a volný čas

Sbírka na vybudování vodního vrtu a spolufinancování rekonstrukce fotbalového hřiště Tetín

Tetín leží na skále a v jedné z nejsušších oblastí Středočeského kraje. V posledních letech je nedostatek vody čím dál více zjevný a nejvíce je to vidět na trávě ve sportovním areálu, který je až poslední lokalitou v obci a v nejsušších týdnech ani není možné vodou zalévat. Cílem sbírky je vybrat dostatek prostředků na vybudování hlubokého vodního vrtu pro závlahu a spolufinancování rekonstrukce fotbalového hřiště ve významném roce 110 let sportovního klubu na Tetíně. Děkujeme všem, kteří již přispěli v rámci sbírky a prosíme Vás ostatní alespoň o drobný příspěvek. Společně se to podaří! - TJ a SK Tetín

vybíráme od 11.1.2022

Sbírka na vybudování vodního vrtu a spolufinancování rekonstrukce fotbalového hřiště Tetín

Podpořte prosím sbírku na vybudování hlubokého vrtu na vodu a rekonstrukci fotbalového hřiště na Tetíně. Již byl vybrán značný obnos prostředků a k cíli už není daleko. Buďte součástí vesnického projektu a společně toto dílo oslavme v létě při výročí 110 let sportovního klubu. Jsme vděčni za jakýkoliv příspěvek. Děkujeme, TJ a SK Tetín.
311 870 Kč
vybráno 62 % z 500 000 Kč

přispělo

50 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Společnými silami se snažíme vytvořit důstojný sportovnímu areál na Tetíně. Obec již vybudovala sítě technické infrastruktury okolo celého areálu, vytvořila místo pro parkování karavanů, místo pro posilování, opravila cestu, odstěhovala sběrný dvůr a letos buduje multifunkční hřiště. Sportovní klub TJ a SK Tetín chce přispět tím, že vybuduje 70 m hluboký vrt na vodu pro závlahu celého areálu a následně zrekonstruuje fotbalové hřiště. Celý areál neslouží jen sportovnímu klubu, ale také škole a mládežnickým týmům. 
Již se podařilo vybrat značnou část prostředků a všem, kteří jakoukoliv částkou přispěli děkujeme, ne poprvé, ani naposled. Cílíme na alespoň 500 000 Kč, které by měli pokrýt nejenom stavbu vrtu, ale také spolufinancovat opravu hřiště, branek či střídaček. 
Pomozte nám prosím alespoň malou měrou, abychom vše do léta stihli zrealizovat a byli v létě připraveni oslavit 110 let sportovního klubu a započít dalších 110 let v důstojných podmínkách.   
Děkujeme. 
Společně se to podaří! - TJ a SK Tetín 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Good Luck!

Dave
1 000 Kč

Tak ať se brzo zazelená!!:)

Matej Pokorny
1 000 Kč

Ondřeji prosim!

P.P.
666 Kč

Udav se Hrdla

Tatka Mastalka

Po více jak 30 letech v klubu by bylo fantastické se aktivně proběhnout po novém hřišti 🤩

Jakub Švéda
1 000 Kč