Svoboda zvířat


Zvířata

Sbírka pro kočky ve špatném zdravotním stavu odebrané z garáže hrůzy

Prosinec 2021 byl plný překvapení - a pro nás tedy nejen těch pozitivních. V Plzni Sever jsme objevili garáž, která bohužel skrývala nehezké tajemství. Sloužila jako nevhodný domov pro tři kočičky a tři kocourky. Vzhledem k tomu, že žádná z koček nebyla kastrovaná, docházelo samozřejmě k nechtěnému křížení a množení. Když jsme dorazili na místo, neměla zvířata k dispozici dokonce žádnou stravu, vodu, natož čisté toalety. Živořila v nuzných podmínkách a člověku se při pohledu na ně svíralo srdce... Všech šest bylo při odběru podvyživených, dehydrovaných, masivně začervených a jejich uši sužuje svrab. Neumíme si představit, že by kočičky byly schopné takovém stavu přežít zimu. Nyní je čeká léčba a pořádná dávka rozmazlování, aby co nejrychleji mohli začít hledat nový domov. Pomozte rodince koček z garáže se znovu postavit na nohy. Váš příspěvek jim zajistí potřebnou veterinární péči, kterou teď tak nutně potřebují. Děkujeme, že Vám na zvířatech záleží.

vybíráme od 29.12.2021
31 492 Kč

přispělo

107 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kočičky odebrané z garáže jsou aktuálně v dočasné péči a pomalu se zotavují z otřesných podmínek. Díky lidem, jako jste Vy, kterým na zvířatech opravdu záleží, jim můžeme dopřát potřebnou veterinární péči. ❤️

Děkujeme, že jste v tom s námi!


Bez Váš by totiž ochrana kočiček vůbec nebyla možná.

Těchto šest úžasných bytostí Vám posílá velké DÍKY za Vaši podporu. Holčičky - Aranka, Viky, Belzí a kluci - Api, Robin a Artur. (Více informacích o jednotlivých kočičkách naleznete zde.)


Garáž hrůzy, kde těchto šest krásných drobečků čekalo na záchranu:


Pokud chcete vědět více o tom, jak se aktuálně kočičkám daří, sledujte nás na Facebooku!
Zde najdete i celý jejich příběh podložený fotkami z místa hrůzy.

Všechny čeká dlouhé léčení.  Krevní testy, pravděpodobně různé typy diet, kastrace, antibiotika a dále musí také časem podstoupit očkování.

A to vše mohou jen díky Vám a Vaší podpoře. Děkujeme, že se na Vás můžeme obrátit, když jde o pomoc nevinným duším. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hlavně ať kočičky zažijí už jen hezké chvíle.

Jan Razím
550 Kč

Doufám že kočičky budou v pořádku 🥺🤍

Jolana Kúthová
50 Kč

Snad už bude kočičkám jenom dobře

Eliška Vejsová

Ať se kočičkám daří brzo zase dobře

Pavel Šanda
350 Kč