Andělé Stromu života p. s.


Hospicová a paliativní péče Osvěta a poskytování informací

PEČUJEME S LÁSKOU…nejen o seniory

„Kdy už půjdu domů“, to je asi nejčastější myšlenka každého hospitalizovaného člověka. Mobilní hospic Strom života přináší možnost, zůstat doma také pacientům, u nichž byly vyčerpány všechny možnosti klasické léčby, kteří ale nechtějí poslední dny svého života strávit v nemocnici. Usilujeme o dobré umírání doma, aby čas života byl naplněn do posledních chvil. Zůstat ve své posteli je ten největší dar!

vybíráme od 19.11.2021

Pojďme to změnit!

DĚKUJEME ZA VÁŠ DAR!
0 Kč
vybráno 0 % z 222 222 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

PEČUJEME S LÁSKOU…nejen o seniory

 
Kampaň pro ty, kteří ještě neví, co to znamená PALIATIVNÍ PÉČE. Pro ty, kteří ještě neslyšeli slova MOBILNÍ HOSPIC.

Online sbírka pro ty, kteří potřebují PALIATIVNÍ PÉČI. 

Pro ty, kteří už MOBILNÍ HOSPIC znají.

 
   Pojďme společně rozhodit záchrannou síť a informovat co nejvíce lidí o možnostech, jaké dnes přináší paliativní, neboli úlevová péče. Pojďme dostat toto téma mezi co nejvíce lidí!
 
   Pojďme spolu pomoci lidem, kteří už moc dobře vědí, jaké to je trpět nevyléčitelnou nemocí. 
 
   Pomocí této sbírky bychom chtěli spolu s Vámi pomáhat pečovat s láskou nejen o tu nejstarší generaci, ale také o lidi, kteří nejsou v seniorském věku. O ty, které zastihla nevyléčitelná nemoc v produktivním věku. Pečovat o dětské pacienty jinak, nejlépe jak nám technika a znalosti dovolí!
 
Dovolte nám se vybavit nejdostupnější technikou, dovolte každému bez ohledu na věk, strávit poslední dny a hodiny doma v péči svých nejbližších a našich profesionálních zdravotníků!
 
Dovolte všem, kdo jsou tak odvážní odejít z nemocnice, rozloučit se s blízkými doma, aby tak mohli učinit. Aby bylo více těch, kterým se to splní. Protože podle statistiky chce do poslední chvíle zůstat v péči svých nejbližších 78% z nás všech. Podaří se to asi 2,7% lidí v celé České republice! Pojďme to změnit!

 Pomozte nám svým darem pečovat o umírající, kteří to teď ve Vašem okolí potřebují!

Děkujeme!

A sdílejte prosím tuto sbírku mezi všechny, o nichž si myslíte, že mají srdce na pravém místě!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu