Ahoz Na Kopečku z. s.


Zvířata

Bezpečný domov pro slepičky

Pomozte nám zabezpečit naši drůbeží partu! Pojďte do toho s námi a vyberme do konce měsíce dost na zabezpečení slepičího výběhu! Peníze jsou potřeba primárně na ochranné sítě do výběhu, aby našim azylantkám nehrozilo žádné nebezpečí shora, na schody pro bezpečný pohyb po výběhu, na oplocení a zhotovení domečků.

vybíráme od 14.11.2021
7 900 Kč
vybráno 40 % z 20 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rozhodli jsme se tentokrát pustit do vytvoření velkého, hravého a bezpečného výběhu pro slepičky a brojlery. Abychom mohli přijmout další z těchto úžasných zvířat, potřebujeme pro ně mít bezpečné místo.



Jelikož je výběh veliký, je potřeba celkem veliká částka na ochranné sítě (již několikrát zde zaútočil jestřáb) a to kolem třinácti tisíc korun. Dále bude potřeba vytvořit schody, které zajistí bezpečný pohyb, protože se výběh nachází v prudkém svahu. Snažíme se na ně sehnat také palety, ty by se hodili i jako oplocení.


Nakonec bychom rádi nakoupili opět co nejvíce krajinek a jiného řeziva, abychom mohli slepičkám vytvořit různé domky a přístřešky, a udělat tak výběh hodně členitý, aby se zejména v zimě, kdy zde budou trávit téměř veškerý svůj čas, nenudili. Nuda je pro slepice snad to nejhorší, v loňské zimě jsme si to sami ověřili, jelikož to vedlo k mnoha rozbrojům a šarvátkám, a nejednou byla nutná izolace některé ze šikanujících dam.



Budeme Vám velmi vděční, když se do toho pustíte s námi a pomůžete nám vytvořit bezpečný domov pro naše dvojnožce <3 <3 <3
Díky trvalým platbám se nemusíme bát přijmout další zvířata do našeho azylu.

Díky, že jste s námi! Bez Vás by to totiž nešlo!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro holky :) ničí život není totiž na prodej.....

Jana Kotková

Ať se Vám projekt zadaří 🍀 Mějte se krásně.

Petra Enders
500 Kč

Přispívám sice kapkou v moři, ale snad 300Kč trošku pomůže...kéž by přispěl každý jen troškou

Jana Slováková
300 Kč

Ať se mají slepinky co nejlépe <3

Gabriela Kubíková
200 Kč

Zdaleka tento dar není takový, jaký bych si přála, abych si mohla dovolit, ale věřím, že i peníze jsou druh určité energie a tak doufám, že i toto může aspoň trochu pomoci. Hodně zdaru a zdraví, s láskou Lenka ❤️

Lenka Hájková
200 Kč

Přeji vám hodně štěstí ☘️

Markéta Šulcová
20 Kč