Pexeso, z.s.


Děti, mládež, rodina Sport a volný čas

ROZSVIŤME VÁNOČNÍ STROM POMOCI

Přispějte nám, abychom mohli pomáhat rodinám v těžké životní situaci, aby tyto rodiny měly podporu, pomoc, zázemí a jejich děti dostupné kurzy pro trávení volného času. Doba adventu je doba splněných přání, klidu a pohody v kruhu rodiny. Ne každá rodina má ale takové štěstí. Některé se potýkají s dopady Covidové doby, jiné žijí v těžké životní situaci dlouhodobě, další řeší komunikační problém uvnitř rodiny, některé se potýkají s nepochopením, diskriminací, samotou a bezmocí. Následkem toho jsou rodiny a jejich děti vystaveni neustálému stresu a sami si nedokáží pomoci.

vybíráme od 10.11.2021

ROZSVIŤME VÁNOČNÍ STROM POMOCI

Přispějte nám, abychom mohli pomáhat rodinám v těžké životní situaci, aby tyto rodiny měly podporu, pomoc, zázemí a jejich děti dostupné kurzy pro trávení volného času.
6 300 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pro všechny tyto rodiny jsme tady my a náš vánoční strom splněných přání. Pomozte nám tento strom rozsvítit a podpořte naše komunitní centrum Pexeso, které je otevřeno všem bez rozdílu, všem, kteří potřebují odbornou pomoc, individuální přístup, pochopení nebo vzdělání či smysluplné využití času pro své děti. Všem, kteří potřebují sdílet své starosti a trápení, všem, kteří by rádi pro své děti otevřený a bezpečný prostor pro trávení  volného času a také všem, kteří mají srdce na dlani a každodenně těmto rodinám nabízí otevřenou náruč.
Nejčastějšími klienty v Pexesu, jsou rodiny postižené krizí díky rozvodu nebo rozchodu partnerů, díky složité životní situaci, do které se dostaly ne mnohdy svou vinnou (vážná nemoc, finanční tíže z důvodu ztráty zaměstnání, apod.). Rodiče často nesou tuto svou situaci velmi těžce a tyto skutečnosti ovlivňují jejich rodičovství,  trpí oni a trpí děti.
Vašich 1.000,- může zajistit jedné rodině párovou terapii nebo poradnu, za Vašich 500,-  může proběhnout jedno bezpečné předání dítěte mezi rodiči, Vašich 300,- zajistí hodinu přípravy na vyučování dítěte. Každá přispěná částka je důležitá! Buďte v tom s námi!
Abychom mohli všem těmto rodinám podat pomocnou roku, nasměrovat je správným směrem a pomoci jim v jejich životním trápení musíme pro ně zajistit dostatek odborné pomoci, terapeutky, sociální pracovnice, bezpečné a klidné prostory a dostupné kurzy pro trávení volného času jejich dětí. 
Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Kazdy tahne kousek, kdyz zrovna muze, spolecne to dame.

Jana Špinarová