Bez mámy, z.s.


Děti, mládež, rodina Rozvojová spolupráce

Škola Simike prosí o pomoc

Česká škola ZŠ Uherský Brod Mariánské náměstí pomáhá škole Simike v Tanzanii už přes 13 let. Ale každý další rok přináší nové výzvy a v chudé africké škole je vždy co dělat! Proto nechceme na zimní misi (leden/únor 2022) přijet s prázdnou. Budeme pracovat na zvelebování mateřské školy jako v předchozích letech nebo začneme dokonce stavět novou třídu?

vybíráme od 22.10.2021

Pomoc škole Simike

Ať už začneme stavět novou třídu nebo pořídíme učebnice do tříd, bude to mí smysl! Díky.
20 100 Kč
vybráno 101 % z 20 000 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za léta spolupráce ZŠ Uherský Brod (Mariánské náměstí) a Simike se podařilo nejen nakoupit množství lavic a pořídit sportovní vybavení, ale i opravovat třídy nebo se podílet na výstavbě budovy mateřské školky.

Simike je opravdu velmi chudá a zapadlá škola, to se odráží jak na učitelském sboru, tak na žácích a celkové výuce. Díky tomu, že se vybudovala mateřská školka, uvolnila se jedna ze tříd pro žáky základní školy, ale stále musí děti docházet do školy "na směny". Do budoucna je potřeba další nové třídy. Ale k tomu je potřebná i spolupráce s vesnicí.
Držíme Simike palce, ať najde nejlepší způsob pro svůj rozvoj. S naší společnou podporu to půjde snáz.



Děkujeme za všechno, co už se díky vám povedlo! Jestli chcete trochu zavzpomínat, mrkněte zde: http://www.bezmamy.cz/zs-uhersky-brod

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hodně štěstí a zdraví!

Jana Gajdůšková
500 Kč

Ať slouží dobré věci.

Bohuslav Jandásek
1 000 Kč