Bez mámy, z.s.


Děti, mládež, rodina Rozvojová spolupráce

Škola Galula prosí o pomoc

Díky ZŠ Dubňany jsme jsme v Galule postavili školku, opravili ve třídách školy okna, podlahy, stropy, udělali výmalbu a pořídili dokonce nádrž na vodu. Teď chceme podporovat přímo výuku nákupem učebnic a pomůcek. Podpořte žáky z Galuly, aby jejich výuka mohla být názornější a pochopitelnější...

vybíráme od 20.10.2021

Podpořme výuku v Galule

Postavili jsme školku, opravili ve třídách školy okna, podlahy, stropy apod. Teď chceme podpořit přímo výuku nákupem učebnic a pomůcek.
3 000 Kč
vybráno 15 % z 20 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za léta pomoci Dubňan v Galule už se udělalo kus práce. Nejskvostnější dílo pomoci je budova mateřské školky, která je nejen praktická, ale i krásně vyzdobená. Děti jsou v ní rády.


Co se podařilo v roce 2021?

Nakoupili jsme učebnice matematiky a školní atlas pro celý jeden ročník! Aby zůstávaly učebnice co nejdéle v co nejlepším stavu, pořídili jsme také skříňku. V třídě sedmého ročníku, což je závěrečný ročník základní školy se také opravil strop, který žákům padal doslova na hlavu. Děkujeme za vaše dary a prosíme o příspěvek také pro příští rok.

foto před (2021):


foto v průběhu oprav (2021):



Co se bude dít v roce 2022?

Pravděpodobně půjdeme opět cestou podpory samotné výuky, tak aby žáci měli dostatek učebnic, podle kterých se učí. Ty chybí v každé třídě a skoro v každém předmětu. Na skladování učebnic budou potřebovat skříňky, bylo by skvělé, kdyby v každé třídě byla alespoň jedna malá.

Děkujeme za vaši dosavadní podporu, jestli vás zajímá, co všechno se už díky vám podařilo, čtěte tady: http://www.bezmamy.cz/zs-dubnany
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Healt the world

Zubenqa