Sdílení o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Vánoční sbírka pro Sdílení

Pečujeme o vážně nemocné a umírající v okolí Telče, Třeště, Dačic a Slavonic. Pomozte nám zajistit pro ně a jejich rodiny tu nejlepší péči i v roce 2022. Děkujeme!

vybíráme od 20.10.2021

Vánoční sbírka pro Sdílení

Díky dárcům, jako jste Vy, můžeme pečovat o staré lidi a umírající v jejich domácím prostředí. Děkujeme!
16 510 Kč

přispělo

13 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Vážíme si důvěry rodin, ve kterých pečujeme o jejich blízkého v závěru života. Zároveň je nám velkou ctí být součástí rodinných životních příběhů. O jeden z nich se s námi podělila rodina Kopečných z Telče.

„Do života naší rodiny vstoupilo Sdílení před dvěma lety na podzim. Zdravotní stav naší maminky, která v té době už několik měsíců podstupovala onkologickou léčbu, se náhle výrazně zhoršil a vyšetření v nemocnici bohužel ukázala, že nemoc pokročila a jediné, co může medicína nabídnout, je paliativní péče. 
Měli jsme dvě možnosti – maminka mohla zůstat v nemocnici nebo se s podporou mobilní hospicové péče mohla vrátit domů. Kontaktovali jsme Sdílení, domluvili vše potřebné, a když se mamka rozhodla pro domácí péči, mohli jsme ji z nemocnice odvézt. 
Sestřičky a paní doktorka ze Sdílení nám od první chvíle byly velkou oporou – od úvodní návštěvy po příjezdu z nemocnice pečovaly o mamku skvěle, navštěvovaly nás podle potřeby několikrát denně, často i v noci a kdykoliv nám byly k dispozici na telefonu. Díky tomu mohla mamka strávit poslední dny doma, my jsme jí mohli být pořád nablízku a toto náročné období prožít v kruhu rodiny.

Bez Sdílení bychom to nezvládli – jejich praktická pomoc, empatie a psychická podpora mamince i nám obrovsky pomohly. Děkujeme!“

rodina Kopečných, Telč



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Snad i tak malý dar pomůže něčemu velkému...

Jana V.
2 000 Kč