Ahoz Na Kopečku z. s.


Zvířata

Pro Hope

Chceme dát naší medvědí krásce Hope všechno, co bude jen potřebovat, aby se mohla opět postavit na nohy! Pojďte do toho s námi! Společně to zvládneme, ikdybychom ji měli na střídačku po pastvě nosit!

vybíráme od 7.10.2021

Pro Hope

Sbírka na veškerou nutnou péči pro naši malou ovečku Hope, která se nedokáže stále postavit na nohy. Pomožme ji s tím společně!
9 470 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ovečka Hope k nám přijela první říjnovou sobotu až z jížních Čech, kde si ji všimla rodina, jak jen sedí na pastvě na stejném místě, a nebylo jim ji lhostejno.
Ovečku se podařilo již během dlouhé cesty k nám vyšetřit, čímž se vyloučily zlomeniny a jiná poranění. První diagnóza po prohlídce zněla Poranění míchy. Jak velké, to těžko odhadnout. Po dalším pozorování a vyšetření se stav začal jevit spíše jako problém s vazy mezi páteří a pánví.


Po příjezdu jsme ovečku ostříhali a našli na několika místech červí ráj, ošetřili jsme ji a nechali zvyknout si na nové prostředí.

Podařilo se nám zapůjčit vozíček z Farmy Naděje a upravit ho pro Hope, ale nebylo jisté, zda je vhodné ho používat kvůli možným vazivovým poraněním.
Po několika dnech jsme se rozhodli, že nechceme čekat na další možné diagnózy, a vyrazili jsme rovnou do Brna na VFU. Momentálně je Hope zde a do péče si ji převzal Marek s Bětkou z Útulku Tibet, kam se během krátké doby přestěhuje.
Uděláme vše, co bude v našich, i jejích, silách, aby mohla žít spokojený život!

Díky, že jste s námi! Jen díky Vám totiž jí, i ostatním zvířatům, můžeme dopřát péči, kterou potřebují a kterou si zaslouží! <3 <3 <3 

I jednorázová sebemenší částka nám momentálně velmi pomůže s veškerou péčí o Hope. A díky trvalým platbám se pak nemusíme bát přijmout další zvířata, která potřebují nový domov.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat! 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se Hope daří a je jí stále lépe a lépe..🙏❤

Petra Enders

Hodně štěstí pro uzdravení Hope

Jitka Stanislavová

Drž se, Hope, posíláme ti moc sil <3

Gabriela Kubíková
300 Kč

Pro krásnou Hope, buď šťastná <3

Adéla Kratochvílová
300 Kč

Moc držím palce a zároveň děkuji za obětavost při péči o zvířátka - v tomto případě o Hope.

Hana Marešová
300 Kč

<3

Vladimír Košátko
200 Kč

Hope, ovečko! Hodně sil a energie Ti posílám <3

Veronika Kratochvílová
300 Kč

Prosîm pomozte ovečku Hope postavit na nohy ať může žít dál aktivně mezi námi.

Jana Panichi
1 000 Kč

Hope přeji krásný život bez krutosti. Lidu

Ludmila Urbánková
100 Kč