Středisko rané péče EDUCO Zlín, z.s.


Lidé s postižením Děti, mládež, rodina

Podpořte naše malé hrdiny

Jeden den si vyzkoušeli, jaké to je být opravdovým hasičem. Přesně takovým hasičem, které děti obdivují a považují za hrdiny. Naši malí klienti jsou však hrdiny každým dnem. Narodili se totiž s handicapem a denně statečně bojují s výzvami, o kterých nemáme ani ponětí. Za příspěvek můžete získat tento krásný kalendář a zároveň podpořit službu rané péče, která se snaží těmto malým hrdinům a jejich rodinám pomáhat v tom, aby jejich život byl co nekvalitnější.

vybíráme od 4.10.2021

Chci podpořit Educo a získat kalendář

Pokud chcete mít tento nástěnný mesíční kalendář doma (velikost A3), pošlete nám dar v minimálně v částce 200 Kč a bude váš. Pokud byste rádi kalendářů více, částku jednoduše znásobte a kalendáře na vás budou čekat u nás v Educu. Pokud chcete kalendář zaslat poštou, přidejte ještě 100 Kč za poštovné a zašleme poštou. Objednávky zadané od 16.12.2021 Vám rádi zašleme v lednu.
14 100 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše poradkyně denně vyrážejí do terénu, aby podaly pomocnou ruku rodinám s malými handicapovanými dětmi. Radí jim, jak tyto děti rozvíjet tak, aby se co možná nejlépe začlenily do společnosti a maximálně využily svůj potenciál. Radí jim s potřebnou speciální péčí, zprostředkovávají kontakty na další dětské odborníky a pomáhají také s úředními záležitostmi. To vše je raná péče, kterou tady můžete podpořit a získat nádherný designový kalendář. Tady je malá ochutnávka :)







Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Je krásné, co děláte v této nelehké době.Hodně elánu a nápadů v příštím roce.

Pavla Měrková
300 Kč

Děkujeme za to, že jste ❤️ moc vás všechny v educu zdravíme 🥰

Martina Vlková
1 000 Kč

Moc za vše dekujeme ❤

Kateřina Stašiaková
2 000 Kč

Moc děkuji za Vaši službu Educo. Jste úžasní 🙂

Martin Klímek