Život zvířete z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

POMOC PRO ZVÍŘATA

Buďte součástí pomoci zvířatům, která pochází zejména z nevhodných podmínek a podpořte naši činnost. Poskytujeme domov a staráme se o zvířata domácí i hospodářská bez rozdílu. ZVÍŘATA NEZABÍJÍME.

vybíráme od 14.9.2021

PROTOŽE TO MÁ SMYSL

S LÁSKOU KE ZVÍŘATŮM
2 772 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Staráme se o několik desítek zvířat, která pochází zejména z nevhodných podmínek. Některá byla lidmi týraná, pro jiné již jejich původní majitel neměl místo či využití, další mají např. zdravotní handicap a některým hrozila smrt, protože pro někoho ztratili užitek.
Pomozte nám podílet se na jejich záchraně a spokojeném životě, který jim chceme dopřát.
 

Bobík je cca 10letý valach, který má za sebou krutý svět handlířů, ze kterého si odnesl psychické i fyzické jizvy. Přesto dokázal znovu věřit člověku a učíme ho zažívat radost, lásku, bezpečí. 

Nikolka je nejstarší kozí dámou u nás, letos oslavila 9 let a je také vůdkyní kozího stáda. Pochází z chovu, kde žilo kolem 80 koz namačkaných ve chlévě jedna vedle druhé, bez možnosti chodit ven, a kde hlavním produktem bylo kozí maso. Nikolka se tedy musela dívat, jak jí její děti opakovaně berou a poslouchala jejich nářek při porážce.

Světluška prožila jako malé koťátko těžký úraz hlavy, pravděpodobně po sražení autem nebo hozením kočičky o zem (praktiky některých lidí, jak se zbavit koťátek). Měla přetočené oči a silný otřes mozku. Přežila, podařilo se její stav stabilizovat. Jediné následky, které jí zůstaly jsou, že občas mhouří očka a je potřeba jí podávat léky na oči a zůstala malého vzrůstu.

Líbí se vám co děláme?
Příběhy všech zvířat, o které se staráme lze najít na našich webových stránkách www.zivotzvirete.cz
nebo nás můžete sledovat na facebooku a sdílet aktuality.

č.transparentního účtu: 2702011360 / 2010

KAŽDÉ VAŠÍ POMOCI SI VELMI VÁŽÍME. ZE SRDCE DĚKUJEME



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za to, že pomáháte... <3
Hodně zdraví vám i zvířátkům.

Veronika
400 Kč