Nadační fond na podporu zdraví dětí a mládeže v dětských domovech


Děti, mládež, rodina Zdraví

Zdraví dětí v dětských domovech po celé ČR

Nadační fond na podporu zdraví dětí a mládeže podporuje všech 142 dětských domovů po celé ČR v péči o pevné zdraví všech dětí a zajišťuje dětem prevenci pevného zdraví. Tím nahrazujeme mateřskou péči o zdraví dítěte, na kterou děti v dětských domovech nemají nárok - nemají rodiče a jsou limitováni nedostačujícími rozpočty.

vybíráme od 1.9.2021

Podpořme zdraví v dětských domovech

Náš cíl je zajistit všech 6317 dětí ve 142 dětských domovech po celé České republice.
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nadační fond na podporu zdraví dětí a mládeže v dětských domovech
Děti v dětských domovech nemají takovou možnost, aby podporovali své pevné zdraví a zajišťovali si i prevenci pevného zdraví. Bohužel jsou závislý pouze na rozpočtech, které jsou v tomto odvětí až katastrofické a řádově pár korun a až desítek korun na dítě na měsíc. Za 50korun si dnes zdraví opravdu nepodpoříte na celý měsíc, kór v dnešní době a když jste dítě ve vývinu.

Dětské domovy mají finanční prostředky až v momentě, kdy nastane nějaký zdravotní problém, což je na jednu stranu naprosto v pořádku, ale bohužel tím řeší důsledky a ne příčinu. Mnohdy se stává, že zdravotní komplice u dětí přetrvává i v dospělosti a tím jsou limitováni pro začlenění do běžného společenského života. Zajišťujeme dětem dodávání potřebného zboží a produktů pro pevné zdraví, dle individuálních dohod s řediteli dětských domovů, podporujeme a motivujeme děti ke sportu a pohybu a zároveň poskytujeme odborné konzultace individuálních zdravotních problémů dětí a vzděláme je v oblasti péči o své zdraví.



Svým darem se také můžete zapojit do naší benefiční výzvy #MUZUPOMUZU, a inspirovat tak i ostatní ve svém okolí, aby také pomohli a společně jsme podpořili zdraví všem dětem na celý rok. Navštivte naše webové stránky, kde se o nás dozvíte veškeré informace. :)
Děkujeme za vaši štědrost!
https://zdravivdetskychdomovech.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu