Mezinárodní křesťanské velvyslanectví Jeruzalém, z.s.


Kultura, umění a historie

ICEJ TV - podpora tvorby Obrazů z Jeruzaléma

Ve spolupráci české a slovenské kanceláře Mezinárodního křesťanského velvyslanectví Jeruzalém právě startuje nový projekt – video magazín Obrazy z Jeruzaléma. Izrael je fascinující země a je toho mnoho, co vám chceme ukázat. Díky tomu, že ICEJ v Jeruzalémě sídlí, máme přístup k jedinečným původním materiálům, které vám chceme touto cestou zpřístupnit. Každý měsíc se budeme věnovat jednomu hlavnímu tématu: představíme moderní Stát Izrael, seznámíme vás s životními příběhy věřících Židů i Arabů, dáme nahlédnout do společenských i politických dějů a připomeneme důležité momenty z historie. V každém díle se dále můžete těšit na přehled nejdůležitějších událostí, ale i na hudební pozdravy, klipy představující atraktivní místa v izraelské zemi, rozhovory se zajímavými lidmi a chybět nebude biblické zamyšlení.

vybíráme od 31.8.2021
2 500 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Ve spolupráci české a slovenské kanceláře Mezinárodního křesťanského velvyslanectví
Jeruzalém právě startuje nový projekt – video magazín Obrazy z Jeruzaléma. 

Izrael je fascinující země a je toho mnoho, co vám chceme ukázat. Díky tomu, že ICEJ v Jeruzalémě sídlí, máme přístup k jedinečným původním materiálům, které vám chceme touto cestou zpřístupnit. 

Každý měsíc se budeme věnovat jednomu hlavnímu tématu: představíme moderní Stát Izrael, seznámíme vás s životními příběhy věřících Židů i Arabů, dáme nahlédnout do společenských i politických dějů a připomeneme důležité momenty z historie. V každém díle se dále můžete těšit na přehled nejdůležitějších událostí, ale i na hudební pozdravy, klipy představující atraktivní místa v izraelské zemi, rozhovory se zajímavými lidmi a chybět nebude biblické zamyšlení. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu