Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Kultura, umění a historie Životní prostředí

(D)ecofest - Ozvučení pro ekologický festiválek

Tým studentů pořádá 29.srpna třetí ročník ekologického festiválku a prosí o pomoc s jeho ozvučením. Festival nabídne přednášky, koncerty, divadlo, workshopy, jógu a swap.

vybíráme od 5.8.2021

Buďte štědří pro dobrou věc.

Děkujeme za Vaši podporu aktivních mladých lidí. Budoucnost tvoříme teď.
750 Kč
vybráno 15 % z 5 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ludmila Blažková je aktivní studentka práv na UK s otevřeným srdcem. Bydlí v Pelhřimově a s týmem svých kamarádů již třetím rokem organizuje na konci prázdnin kulturní a vzdělávací festival s tématem žít tak, abychom udrželi Zeměkouli krásnou a se zdravějším klimatem pro nás a naše potomky.

V průběhu studia na gymnáziu Lída a lidé kolem ní organizovali stávky za klima a další akce rozšiřující povědomí společnosti v tématu klimatu. Měli stánek na festivalu Rekordů a kuriozit, pořádali Týden pro klima nebo přispívali videi do programu Alfa bazaru. Jejich dlouhodobým cílem je šířit osvětu o klimatu, nabízet možnosti, jak se v této oblasti angažovat, spojovat lidi podobně smýšlející a ostatním ukazovat, že klima se dotýká nás všech.

Festiválek je nízkonákladový a s části nákladů pomáhá sdružení Parents for Future. Přesto je potřeba uhradit náklady na jeho ozvučení - pomůžete Lídě a jejímu týmu zaplatit tento účet?
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc moc mě mrzí, že se letos festiválku nebudu moct zúčastnit:-( .. ale o to víc si ho užijte i za mě! ☼ díky Vám, jste skvělí, ať vše vyjde, jak má..♥ T.

Tereza Kubálková

Těšíme se, že se konečně letos zastavíme :-)

Pavlína Kábová