Domácí hospic Vysočina, o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Držme se pro Domácí hospic Vysočina

Domácí hospic Vysočina pomáhá lidem s těžkou nemocí, aby mohli žít doma až do konce života. A to s podporou blízkých, s co nejmenším utrpením, s pocitem přijetí a smíření. Podpořte tým zdravotníků, sociálních pracovníků, pečovatelů a psychologa, kteří pomáhají lidem strávit poslední chvíle života doma v kruhu blízkých.

vybíráme od 31.8.2021

Držme se pro Domácí hospic Vysočina

Podpořte tým pracovníků Domácího hospice Vysočina, aby i nadále poskytovali domácí hospicovou péči nevyléčitelně nemocným, kteří si přáli strávit poslední část života doma v kruhu rodiny.
2 400 Kč

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Domácí hospic Vysočina je profesionální, stabilní a nejvyhledávanější organizací poskytující hospicovou péči v okrese Žďár nad Sázavou, uznávanou klienty i odborníky pro vysokou kvalitu služeb a lidský přístup. Poskytujeme zdravotní, sociální a psychologickou péči nevyléčitelně nemocným klientům, kteří si přejí strávit zbytek života doma. Snažíme se, aby poslední chvíle byly jak pro klienta, tak pro jeho blízké co nejkvalitnější. Pro každého to však znamená něco jiného. Snažíme se rodinám vyhovět a splnit přání, která na poslední cestě se svými blízkými mají.
www.hospicvysocina.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu