Sokol Podluží, občanské sdružení


TORNÁDO Humanitární pomoc

Sokolská sbírka na pomoc tornádem zničeného Podluží na Moravě

Slovácké obce na jihu Moravy postihla katastrofa nebývalých rozměrů. Ničivé tornádo zpustošilo několik našich obcí, vzalo si domy a životy. Sokol Podluží je přímo z Hrušek, z jedné z postižených obcí, a spolupracujeme s ostatními obcemi na distribuci pomoci. Sokol vždy pomáhal tam, kde je potřeba - vaše podpora Sokolu přímo v postižené oblasti půjde těm nejvíce potřebným, o kterých víme, že nemají jiné zdroje.

vybíráme od 26.7.2021
10 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
"U nás v Hruškách to bralo rovnou celé domy, které poškozovaly ty ostatní kolem. Za pomoci hasičů a dobrovolníků se podařilo odstranit trosky a na místech domů teď zejí prázdná místa, na kterých potřebujeme začít stavět. Chybí řemeslníci, materiál a peníze." (František Tichý, Sokol Podluží)

Sokol Podluží sídlí v Hruškách, tedy přímo v jedné z nejpostiženějších obcí, a spolupracuje s ostatními obcemi v okolí. Díky tomu máme přehled nad tím, kdo pomoc potřebuje doopravdy a kdo ji získal někde jinde. Naší snahou je pomoci lidem obnovit domy a získat co nejdříve bydlení, nebo střechu nad hlavou.

Bez vaší pomoci to nepůjde

Jsem vděční za každou korunu, za každý materiál vhodný pro stavbu a opravy domů, za každého řemeslníka. Soustředíme se na opravy a výstavbu. Každý den jsme my sami na stavbách, protože času není hodně a mnoho rodin potřebuje co nejrychlejší pomoc.

Všechny vybrané peníze půjdou na pomoc postiženým

Z vybraných peněz nebudeme financovat žádné vedení projektu, zázemí či cokoli jiného. Všechny vybrané peníze půjdou přímo postiženým lidem.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu