KADLUB spolek


Kultura, umění a historie

Spolek KADLUB - podpořte naši činnost

Jako je KADLUB formou - například na odlévání z kovu nebo také "trubka z kamene", která usměrňuje vyvěrající pramem čisté vody - chce být spolek KADLUB tím, co tvaruje, formuje, pomáhá vyvěrat, aby mohl vydat to nejlepší, ryzí tvar, osvěžující pramen, z něhož lze čerpat, být osvěžen, inspirován. Spolek KADLUB působí zejména na Valašsku, ale přesah aktivit jehgo členů je do širokého okolí, mimo prostor, často mimo čas. Některé projekty zachycují tok času, jak plyne, vyvíjí se, mění nás i naše prostředí. Formy jednotlivých projektů nohou být různé - od výtvarných a fotografických technik, přes básně a texty, až po jejich různé kombinace, koláže, projekce a nové formy.

vybíráme od 21.7.2021

Spolek KADLUB - dlouhodobá činnost

Děkujeme za jakoukoli podporu!
2 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Spolek KADLUB podporuje zajímavé počiny již od roku 2009. Jednotlivé záměry jsou prezentovány buď oficiálně a s danými zvyklostmi PR a nebo, po dohodě s konkrétním autorem, bez výrazné mediální prezentace. 
Spolek KADLUB respektuje ochranu soukromí tak, aby nebyla narušena intimita a soustředění zúčastněných. Dle svých stanov sdružuje spolek osoby na základě jejich svobodné vůle 
a dobrovolného rozhodnutí. Nemusíme jistě zdůrazňovat, jak aktuální a stále platné jsou tyto pojmy 
v dnešní době. 
Přestože jsme v minulosti ve většině případů volili spíše druhou možnost, v letošním roce jsme se rozhodli více zviditelnit a zveřejnit naši spolkovou činnost a aktivity. Hlavním důvodem je snaha získat podporu pomocí grantů na část našich projektů, kdy je mediální prezentace jednou
z povinností vůči případným donátorům. I tak by ale neměla forma prezentace a medializace jednotlivých projektů přesáhnout rozumnou mez svědomí a vkusu a bude vždy pečlivě zvažována radou spolku.


Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v  polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Ať se projektu daří!

DH