Hospic svatého Lazara, z.s.


Hospicová a paliativní péče Kultura, umění a historie

NEZÁMECKÝ BENEFEST

Benefiční koncert na Nezámku v Dolejším Těšově 24. 7. 2021 bude ten pravý letní relax. Šumavská atmosféra. Skvělí lidé. Kapely, které mají nezaměnitelný rukopis. A v neposlední řadě nákupem vstupenky podpoříte dobrou práci Hospice svatého Lazara.

Koupí vstupenky na koncert přispějete hospici. Platí to i naopak. Přispějte hospici a na mail vám přijde potvrzení o daru, který uplatníte jako vstupenku na koncert.

Chcete podpořit hospic něčím navíc? Klikněte na Jiná částka a rozhodněte se sami, kolik navíc dáte.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Benefiční koncert na Nezámku je výsledkem spolupráce plzeňského Hospice svatého Lazara a  Anděl music baru. Uslyšíte vycházející hvězdu Aiko, nářezové The Wild Roots, vystoupí písničkář a slamer Pangumpán, nebude chybět ani výkvět západočeské české slamové scény Lef L´Leviatan, Jeník a Pí. O dobré jídlo a pití nebude nouze. A hlavně - podpoříte Hospic svatého Lazara.

Ať už si kupujete jednu nebo více vstupenek, vždy můžete základní částku navýšit. Přece jen se jedná o benefiční akci, a tak budeme za každou stokorunu navíc rádi. Hospic svatého Lazara je zařízení, které podporu potřebuje, ocení a každou korunu víc než dobře zužitkuje. Doprovází umírající už 23 let. Laskavě, profesionálně a se srdcem na pravém místě.


The Wild Roots


17:00 můžete přijíždět
18:00 Pangumpán
19:30 Aiko
20:15 slam poetry
20:30 The Wild Roots
21:15 slam poetry

Dolejší Těšov 1
Ubytování: když si přinesete stany a karimatky, nemusíte pospíchat domů.
Parkování na louce, sledujte cedule.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

2 účastníci
Jakub Sklenička
Ema Kunstová

Jakub Sklenicka
400 Kč

3 účastníci

Duc Huy Do
600 Kč

2 osoby

Jaroslav Šourek
400 Kč

2

Sarah Huikari
400 Kč