FELITI club, z.s.


Zvířata

ŽIVOŘÍCÍ KOČKY NA ZNOJEMSKU POTŘEBUJÍ VAŠI POMOC

25 zubožených koček čeká na vaši pomoc. ZOUFALSTVÍ, HLAD I SMRT KOČIČÍCH NEVIŇÁTEK. ANO, I TAKTO VYPADÁ ŽIVOT KOČEK BEZ MAJITELE.

ŽIVOŘÍCÍ KOČKY NA ZNOJEMSKU

ZOUFALSTVÍ, HLAD I SMRT KOČIČÍCH NEVIŇÁTEK.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

ZOUFALSTVÍ, HLAD I SMRT KOŤÁTEK. 


ANO, I TAKTO VYPADÁ ŽIVOT KOČEK BEZ MAJITELE.

Kočičky se zdržují a nekontrolovatelně množí na zahrádce u důchodkyně paní Zdeňky, která má starosti i sama se sebou. Snaží se je krmit, ale na kastrace či ošetření už jí nezbývají peníze. I krmení je velmi špatné a zcela nedostačující. Důchod paní je nedostačující i pro paní Zdeňku, natož pro cca 25 koček a zatím nezjištěný počet koťat.

Paní Zdeňka přebývá v dřevěné boudě, která v minulosti vyhořela. Nejdříve nechtěla o kastracích ani slyšet, byla to stejná písnička jako jinde - jsou to její kočky, je to proti přírodě, kočky nebudou lovit myši a pod., ale její postoj se změnil poté, co prodělala mozkovou příhodu. Kočky jsou plaché, ale od paní se některé nechají chytit. 

Pojďme zabojovat a pomoci 25 zoufalým kočičkám!

Paní Aneta, která nás požádala o pomoc zajistí odchyty a kastrace, Feliti kastrace uhradí a Vy nám prosím pomozte na to sehnat peníze. 

Pokud vybereme více, moc rádi přilepšíme zakoupením krmení pro kočky v této zoufalé lokalitě. Pokud nezasáhneme rychle, budou zde další a další mrtvá koťata, nemocné a březí kočky a rvoucí se kocouři.
 
Děkujeme, že nás v tom nenecháte samotné

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce, ať se vybere dostatek prostředků

Jitka Doležalová

Ať je brzy lépe a lidé pomáhají. Alespoň po troškách, držím palce!

Jitka Doležalová
500 Kč

Ať alespoň to málo, co mohu poslat poslouží dobře.

Klimešová Renata
300 Kč

Děkujeme že pomáháte

Dárce
300 Kč