ZVONIČKA V KRHOVÉ z.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Zvonička v Krhové

Krhová je pro nás místem, kam se jezdíme setkávat s blízkými lidmi. Díky našim předkům, kteří tady strávili kus života, se v tomhle krásném kousku naší země cítíme jako doma. Dlouho jsme hledali způsob, jak vyjádřit naše poděkování za všechno, co jsme v Krhové zažili. A pak přišla zvonička.

vybíráme od 27.5.2021
12 905 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Krhová je pro nás místem, kam se jezdíme setkávat s blízkými lidmi. Díky našim předkům, kteří tady strávili kus života, se v tomhle krásném kousku naší země cítíme jako doma. Dlouho jsme hledali způsob, jak vyjádřit naše poděkování za všechno, co jsme v Krhové zažili. 

A pak přišla zvonička. Obec měla zpracovaný projekt, schválené stavební povolení, vše se zdánlivě zdálo jednoduché. Až na nedostatek prostředků, které by stavbu umožnily. Tuhle hozenou rukavici jsme nemohli nechat ležet a  rozhodli jsme se založit spolek,  jehož prostřednictvím postupně získáváme pro zvoničku finanční podporu. Zasnili jsme se totiž do možností, které může zvonička přinést. Představili jsme si páry, které si u zvoničky řeknou své zamilované ano. Vidíme přátele, kteří se na výletě půjdou schovat do jejího stínu. Těšíme se na slavnosti, trhy a jarmarky, na kterých vzniknou nová přátelství. 

Zvonička se postupně staví a my jsme odhodláni dotáhnout její stavbu až do konce. Zároveň budeme vděční za každou finanční, materiální i jinou podporu, protože spolu dokážeme víc. 

Po dokončení stavby bude zvonička předána obci Krhová, aby mohla sloužit úplně všem.  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Úžasný projekt.

Flue
100 Kč