Jablonec Jinak z.ú.


Kultura, umění a historie

DOBĚHNEME DO CÍLE?

Letos jsme se i my znovu postavili na start závodu Jizerská 50, i když tak trochu jinak. Pečlivých příprav se zúčastnilo 15 kreativních osobností ze světa výtvarníků, scénografů, fotografů, grafiků, dramaturgů i produkčních. Ti všichni pracovali na své části programu, který odstartoval už ve čtvrtek 11. února 2021 v centru Jablonce.

vybíráme od 22.5.2021
3 600 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Úvod byl velkolepý, plný energie, která rozsvítila několik světelných instalací v centru města, stíny běžkařů na jabloneckých dominantách lákaly i vzdálenější kolemjdoucí, návštěvníkům svítili na cestu skuteční lyžaři. S posílením energie pomohlo i divadlo VOSTO5 se svými hosty v Kupé ve stopě.
 
Účty přišly na 111 tis. Kč. Energie dobrovolníků je k nezaplacení, tak jí ani nepočítáme. Se zaplacením účtů zatím v celkové výši 63 tis. Kč nám pomohli Nadace Jablotron, Statutární město Jablonec n. Nisou a řada drobných dárců. 
 
Když to poměříme s tratí závodu tak jsme někde u Krásné Máří. Už jen dolů na Hřebínek a pak už je to do cíle kousek. Ale i tady všem může ještě “dojít”. 
 
Doběhneme do cíle? 
 
Pokud se nám podaří vybrat částku 48 tis. Kč, která dofinancuje letošní ročník, tak se příští rok můžeme znovu postavit na start  a v lepší vlně!

Znáte to, ještě nejste v cíli závodu a hlavou už vám běží myšlenky jak pojedete za rok, co lépe natrénujete, na co nezapomenete v přípravě, jak si rozvrhnete síly, jak využijete toho, že máte lepší vlnu.
 
I my už máme plánů plnou hlavu a chceme být za rok zase na startu závodu,  ale v cíli toho letošního ročníku ještě nejsme.
 
Zafanděte nám, ať se tam dostaneme!



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Skol! Ať vám před cílem nedojde...

Dita Procházková
1 000 Kč

hobluj!

Pavel Janata
500 Kč