Nadační fond pro Pelhřimovsko, nadační fond


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Přívod vody pro Rodinné centrum Krteček Pelhřimov

Po roce velké dřiny, úsilí a trpělivosti musí RC Krteček opustit prostory, které si maminky s dětmi zamilovaly. Stěhování proběhne v týdnu od 24.května 2021. Uvítají pomoc zručných tatínků a silných dobrovolníků - demontáž kuchyně a dřevěného patra, stavba nové příčky, pokládka koberce a stěhování. Za nový přívod vody centrum zaplatilo 18.000Kč. U nadačního fondu požádalo o podporu 5.000Kč (max.limit pro Malou žádost fondu), vše co se vybere nad půjde na úhradu faktury za přívod vody - pomoci tedy můžete stále i finančně.

vybíráme od 18.5.2021

Buďte štědří pro dobrou věc.

Děkujeme!
21 189 Kč
vybráno 424 % z 5 000 Kč

přispělo

22 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rodinné centrum Krteček funguje díky práci maminek - dobrovolnic. Mají za sebou mnohaletou činnost a akce jako Pelhřimovský jarmark, Podpora rodin offline, Divadélko v Děkance, pomoc rodinám v nouzi, sbírku počítačů pro online výuku, aj.
Centrum se stěhuje do bezbariérového prostoru v centru města. Najdete v něm zázemí pro nakojení, nakrmení, přebalení, vzdělávání rodičů, zdravotní poporodní cvičení maminek, podporu samoživitelek a mnoho dalších sousedsky komunitních aktivit.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držte se !!!

Blanka Zemanová
2 000 Kč

Držím vám palce

Petra Prošvicová

Ať se Vám v novych prostorách líbí. My se budeme moc těšit. Nejvíc jste mi pomohli při hledání hlídání, které i když nakonec nebylo třeba, mi dalo na klidu. Budeme se těšit alespoň v létě na školičku v Krtečku

Romana Matoušková
2 000 Kč

Hodně stesti

Jindřich Minářů
777 Kč

Holky dělají, co můžou a ne jen pro rodiny s dětmi. Jsou skvělé a vše dělají ve svém volném čase na bázi dobrovolnictví. Fandíme jim. Snad aspoň malý dar pomůže 🙂

Míša
350 Kč