F-nadace


Filantropie a dobrovolnictví Regionální a komunitní rozvoj

Kurzy Alfa - evangelizace národa a proměna společnosti

Alfou prošly v České republice už tisíce lidí a pro mnohé z nich to byl začátek jejich cesty s Bohem. Toužíme po tom, aby skrze Alfu našlo víru čím dál více lidí a také, aby se probudila touha křesťanů přinášet Evangelium lidem v naší zemi. Podpořte nás. Děkujeme!

Kurzy Alfa - evangelizace národa a proměna společnosti

Kurzy Alfa to je bezpečný prostor pro otázky o víře a Bohu, pro vyjádření nadějí i pochybností. Skrze Alfu uvěřily miliony lidí na celém světě. V České republice oslavila Alfa 25 let a kurzy pořádá většina křesťanských církví a dalších organizací. Alfa vytváří bezpečný a příjemný prostor pro setkání, diskusi a hledání odpovědí na zásadní životní otázky. Alfu můžete pořádat v restauracích, církvích, doma, ve vězení nebo klidně online.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Kurzy Alfa seznamují srozumitelnou a moderní formou se základy křesťanské víry. V České republice organizují Alfu téměř všechny křesťanské církve a další organizace již více než 25 let.

Alfa vytváří bezpečný a příjemný prostor pro setkání, diskusi a hledání odpovědí na zásadní životní otázky. Alfu můžete pořádat například v restauracích, církvích, ve škole, ve vězení, online nebo třeba doma. 

Pořadatelům nabízíme veškeré materiály (série přednášek pro dospělé i mládež o základních tématech křesťanství), školení a podporu zdarma

Váš příspěvek nám pomůže kurzy Alfa zkvalitňovat, šířit o nich povědomí, připravovat a podporovat další pořadatele, nabízet návazné programy pro ty, kteří skrze Alfu udělají krok k Bohu a hledají své místo v církvi. Pomozte nám šířit Evangelium a Boží království v naší zemi!

Děkujeme!

Veronika Filipová
vedoucí České kanceláře kurzů Alfa
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Adresa kam zaslat potvrzení:
Thákurova 3, 160 00 Praha 6 - Dejvice

Mariusz Kuźniar
300 Kč

Alfa nejlepší lék na deltu.

Ivana Vagenknechtová

Díky za vše!!!

JM
250 Kč