Mateřská školka Andělská, z.ú.


Děti, mládež, rodina Životní prostředí

Jurta pro lesní mateřskou školku

Postavíme jurtu jako zázemí pro děti lesní mateřské školky v Újezdě nad Lesy, která bude stát na krásném pozemku v blízkosti Klánovického lesa. Součástí školky bude komunitní zahrádka a mini-farma se zvířátky.

vybíráme od 14.5.2021

Jurta pro lesní mateřskou školku

Podpořte stavbu jurtu pro školku
1 800 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Co je náš cíl?
Naším cílem je postavit jurtu jako zázemí lesní mateřské školky pro děti na krásném pozemku v těsné blízkosti Klánovického lesa v Újezdě nad Lesy. Rádi bychom umožnili dětem alternativu ke klasické mateřské školce, školku, kde budou moci trávit většinu školkového času venku na zahradě či v lese. Součástí jurtové lesní školky bude komunitní zahrada a mini farma zvířátek.

Kdo jsme?
Jsme nadšenci, provozovatelé klasické školky se mnohaletou pedagogickou zkušeností. Máme rádi vytváření prostorů pro setkávání lidí, komunitního sdílení a vzájemné podpory.
V rámci výchovy v mateřské školce vnímáme, že každý člověk se rodí se svými individuálními talenty, dary a úkoly. Snažíme se tento poklad postupně spolu objevovat a rozvíjet. Připraveným prostředím a s respektem k individuálnímu tempu umožňujeme každému hledání své osobní Cesty. Snažíme se rozvíjet sebedůvěru, důvěru v sebe a své schopnosti, důvěru ve správný chod věcí v životě a na světě.
Podporujeme chuť dětí se trvale učit a poznávat svět kolem sebe i v sobě. Roli pedagoga chápeme jako roli průvodce, který pomáhá najít cíle, doprovází na cestě a empaticky sdílí radost z jejího poznávání.
Děti a učitelé jsou u nás partneři, kteří jdou za společným cílem - učitel je průvodce, který pomáhá, podporuje a chrání bezpečné hranice. Respektujeme sebe, své okolí...


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za Rozu

Hana Michalikova
1 500 Kč