Destiny Pet z.s.


Životní prostředí Zvířata

Charles chce šanci žít! Pomůžete mu?

Charles vystřídal několik majitelů a momentálně mu jde o život. Nemluví se poprvé o eutanázii ve spojitosti s jeho problémovým chováním. Nyní se zjistilo, že má velmi špatné kyčle a musí na resekci kyčelních kloubů a část jeho chování pravděpodobně způsobuje bolest se kterou musí žít již několik let. Pomozte nám mu pomoci, prosím!

vybíráme od 5.5.2021
22 875 Kč

přispělo

41 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Charles chce šanci žít! Pomůžete mu?

Charlesovi jsou cca 4 roky a u posledního veterináře padlo slovo eutanázie. Charles nemůže zůstat tam, kde je. Paní si ho vzala od lidí, kteří jej dávali pryč, kvůli jeho chování. Musel mít protištěkací obojek, když byly puštěné děti musel být zavřený a nesnesl s fenkou, která tam žila. Dle informací neměl tento pes štěstí už od začátku. Narodil se bez PP, fena všechny kromě něj zalehla a byl od ní odebrán v 5 týdnech.



Paní, která jej má nyní není v situaci, aby byla schopná jeho zdravotní stav a chování řešit i když se opravdu snažila. Je před porodem a u její maminky se několikrát ohnal po 90 letém dědečkovi, který si nepamatuje co měl včera k obědu, natož když mu je říkáno jak jednat s Charlesem. Přišlo se také na to, že má otřesné kyčle a musí na drahou operaci. Charles nesnese další zvířata a občas se ožene i po člověku. Nevíme na kolik je to ze žárlivosti a na kolik to může být způsobeno bolestí, kterou mu kyčle způsobují. Charles potřebuje pomoci!


Potřebujeme, aby podstoupil pořádné rentgeny. Bude muset na operaci, bude muset být rekonvalescence. Nic z toho ale není důvod k tomu, aby tento pes měl být utracen. Jeho stav je řešitelný! Na Charlese vzhledem k jeho požadavkům, aniž bychom neohrozili zvířata, která již máme místo. Podařilo se nám mu sehnat po dobu rekonvalescence místo v psím hotelu.

Charles tedy potřebuje pokrýt finance na veterinu (krve, vyšetření, rentgeny, operace), pobyt v psím hotelu a další výdaje s ním spojené.

Prosím, pomozte nám zachránit život tohoto psa! 

(Pokud se vybere více financí, co zbyde bude přeposláno organizaci Kolie a sheltie v nouzi z.s.)
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji pejskovi hezký život, bez bolesti. 🍀

Barbora Ježková
300 Kč

Preju Charlesovi hodne sil, at vse zvladne! A take at ma konecne milujiciho panicka.

Dárce
500 Kč

Charlesi, drž se... jsi fešák a když tě nebudou packy bolet, určitě budeš i mazel.

Tuleník a Elí
300 Kč

Charli, ať se ti daří!

Lenka Kulhánková
1 000 Kč

Charlesi drž se, jsi krásný kluk

Yvona Svobodová
5 000 Kč

Přejeme hodně štěstí. 🍀🥰

Katerina Homolova
100 Kč

Drzim palce, fesaku!

Zenny
100 Kč

Zasloužíš si být šťastný, kožíšku huňatý ❤

Jana Kramáriková
300 Kč

Good luck!!!

Dana Čáchová
300 Kč

Všechny zviratka si zaslouží pomoc a pohodový život. Za mne osobně jsou kolie top. Sama mam jednu a je to božan 🤩 Charlesovi přeju konečně pomoc a bezbolestny a hravý život 👍🤩😊

Petra Vepilová