P-centrum, spolek


Děti, mládež, rodina Zdraví

Vybíráme na třináctou komnatu

Sbírka je již ukončena. Děkujeme za Vaši podporu.

vybíráme od 13.4.2021
130 500 Kč
vybráno 87 % z 150 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Milí přátelé a příznivci P-centra, 

sbírka je již ukončena a my Vám tímto chceme velmi poděkovat za Vaši podporu. Již jsme se pustili do rekonstrukce prostor Galerie U Mloka, kde díky Vám již brzy vznikne nová terapeutická místnost.
Děkujeme, že pomáháte s námi! Nesmírně si toho vážíme.

Vaše P-centrum ♥



Díky Vaší pomoci vznikne v našem centru na Lafayettově ulici nová terapeutická místnost, která navýší kapacitu P-centra pro osobní setkávání s klienty. Praskáme totiž ve švech.

Váš dar pomůže dětem, které mají problémy s online výukou a těžce se na nový režim adaptují. Pomůžete také rodinám, kde se rodiče kvůli nejistotě spojené s krizí hádají. Pomůžete i lidem, kteří neunesli aktuální situaci, hledali řešení v návykových látkách a nyní hledají cestu ven ze závislosti.

Dejte společně s námi šanci na změnu těm, kteří neustáli stres spojený s pandemií a jejich život se začal hroutit před jejich zraky. Jste to i Vy, díky komu můžeme měnit lidské životy a dávat příběhům šťastné konce. Třeba svým darem pomůžete zrovna svým milým sousedům odvedle, kteří u nás hledají pomoc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!
Vaše P-centrum ♥


Poznámka: Potvrzení o daru bude zasláno na Váš e-mail v polovině ledna následujícího roku (2022), pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. K vystavení potvrzení budeme potřebovat Vaši adresu bydliště. Nezapomeňte ji tedy prosím vyplnit. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za Vaši práci!

Anna Buriankova
200 Kč

Držím palce, ať projekt vyjde, P-centrum dělá super práci :)

Zdenka Burešová