Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Sterilizátor na drobné předměty

Součástí nové budovy Cesty domů v pražské Michli jsou i čtyři jednolůžkové pokoje, které jsou určeny k odlehčovacím pobytům lidí s vážným onemocněním. Pro ochranu našich klientů před nákazou (nejen) koronavirem bychom rádi pořídili sterilizátor na dezinfekci drobnějších předmětů, od mobilů klientů přes nůžky na nehty a potřeby na manikúru po signalizační tlačítka, kterými si klienti přivolávají asistenty.

vybíráme od 5.2.2021
1 350 Kč
vybráno 100 % z 1 350 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pobytovou službu odlehčovacích služeb jsme v našem novém sídle spustili na začátku minulého roku. Službu využívají lidé v pokročilých a konečných stadiích nevyléčitelné nemoci, jejichž rodiny tak získají prostor pro odpočinek a vystřídání v náročné péči.

Svým příspěvkem podpoříte nákup sterilizátoru drobných předmětů. Pokoje po odchodu každého klienta dezinfikujeme ozónem, ale tento sterilizátor lze použít i na předměty používané častěji, případně sdílené mezi klienty, např. i na dálkové ovládání na TV apod. Jsme rádi, že nikdo z klientů pobytové služby se koronavirem během svého pobytu u nás nenakazil a chceme udělat maximum pro to, aby to takto bylo i nadále.

V roce 2020 proběhlo celkem 111 odlehčovacích pobytů. Neznamená to stejný počet klientů, protože 17 lidí bylo na pobytu opakovaně.  Celkem se na odlehčovacích pobytech vystřídalo 66 klientů. Více o prvním roku provozu služby se můžete dočíst na našich stránkách.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu