Liga lidských práv


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Lidská práva

Podpořte dobročinný obchůdek Šuplig

Jsme Šuplig, dobročinný obchůdek plný udržitelné módy, knih, hraček a pokladů do domácnosti. Dary, které nám nosíte, prodáváme a výtěžkem přispíváme Lize lidských práv. Kvůli omezením spojeným se současnou situací kolem pandemie jsou ale bohužel dveře našeho obchodu už několik měsíců zavřené. Budeme moc vděční za příspěvek, kterým nám pomůžete překonat toto těžké období, kdy si na sebe Šuplig nemůže vydělat. Děkujeme!

900 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Oblíbené místo udržitelných nákupů i setkávání

Šuplig je nejen miniaturním supermarketem, kde s trochou štěstí najdete právě to, co zrovna potřebujete, ale i místem, které společně tvoříme pro setkávání obyvatel okolních ulic i náhodných kolemjdoucích. V našem dobročinném obchodě věci získávají druhý život, to, co je pro jednoho odpadem, se zde pro druhého stává pokladem, čímž přispíváme k udržitelnému a k planetě přátelskému chování.

Udržme Šuplig naživu

Máme rádi naše zákazníky a naši zákazníci mají rádi nás. Nadále bychom rádi fungovali jako doposud, v době, kdy musíme mít zavřeno a fungujeme jen velmi omezeně prostřednictvím darovacího okénka je pro nás udržení Šupligu naživu složitější. Budeme moc vděční za vaši pomoc. Prostředky získané z této kampaně použijeme na pokrytí nájmu za prostory obchodu, zajištění provizorního provozu a darovacích okének. Doufáme, že se brzo setkáme v Šupligu zase osobně. Na našem facebookovém profilu se dozvíte termíny, kdy přijímáme dary přes darovací okénko.

Liga lidských práv

Náš odchod funguje pod Ligou lidských práv, která chrání lidská práva těch, kteří se nemohou bránit sami, upozorňuje na porušování lidských práv a svobod a vzdělává v těchto oblastech odbornou i laickou veřejnost.

Doufáme, že i s vaší pomocí opět otevřeme Šuplig tak, jak ho máte rádi. Děkujeme!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu