Euripidia Educa, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podejme rodičům pomocnou ruku a dejme dětem šťastnější dětství!

Jsme nezisková organizace, která chce být oporou pro všechny rodiče, děti a mladistvé. Chceme jim nabídnout bezpečné prostředí, ve kterém mohou otevřeně sdílet své problémy a pracovat na nich. Pomoci jim najít cestu z obtížné nebo nepříjemné životní situace. A vy můžete pomáhat spolu s námi.

vybíráme od 4.2.2021

Podpořte rodiny s dětmi

Podejte rodičům pomocnou ruku a dejte dětem šťastnější dětství pomocí podpory činnosti organizace Euripidia Educa, která bezplatně nabízí sociální služby rodinám a dětem.
0 Kč
vybráno 0 % z 120 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chceme pomáhat
Krizové situace jsme poznali na vlastní kůži, a tak víme, jak složité může být jejich řešení bez potřebné opory. Aby v tom už nemusel být žádný rodič, dítě nebo mladistvý sám, tak jsme založili neziskovou organizaci Euripidia Educa. Jsme tu proto, aby děti nepřicházely o šťastné dětství a rodiče o láskyplný vztah s nimi.
Chceme být k dispozici všem, kteří hledají cestu z nepříjemné nebo obtížné životní situace, procházejí krizí ve vztazích, cítí, že je v jejich životě něco špatně a touží po změně. A nebo jen hledají někoho, komu se mohou svěřit.

A můžeme pomáhat společně
Financování naší činnosti se snažíme podpořit všemi dostupnými způsoby a zde to můžete udělat spolu s námi. 
Zajistíte tak, že sociální poradenství a terapie budou dostupné všem rodinám a dětem, kteří je budou potřebovat. Zároveň díky Vám bude možné nabídku poskytovaných služeb rozšiřovat, tak abychom těm, kteří je potřebují, mohli jít naproti a aktivně jim je nabízet.
Za Euripidia Educa děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu