Destiny Pet z.s.


Zvířata

Kocour z Olešek aneb co dál s ním?

Pomozte nám dát šanci kocourkovi Slamáčkovi, který má s největší pravděpodobností okulární formu FIPu. Čeká ho dlouhá cesta k uzdravení, ale my věříme, že by měl dostat možnost zabojovat o svůj život.

vybíráme od 31.1.2021
23 484 Kč

přispělo

45 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Když najdete za živa hnijící kočku nepřejete si nic jiného než aby se z toho dostala. Obzvlášť, když nějakou dobu sedí chrchlajíc hleny na kraji cesty a asi doufá že si jí někdo všimne a pomůže jí dřív, než se zadusí. A to je případ "našeho" kocourka z Olešek, Slamáčka.
Včerejší hrůzný nález mojí kamarádky, který s mnohými zamával při představě, že starší zvíře místo milujícího domova takto čeká někde na pomoc.


Kocourek je starší. Jeho krevní hodnoty jsou špatné, ale nic není na kritické úrovni. Vše, vyjma ledvin napovídá primárně tomu, že je to výsledek podvýživy a stavu ve kterém se našel. Jedná se o staršího kastrovaného kocourka bez čipu. Kocourek se za jeden den na veterině zlepšil, ale moc nechce jíst. Svůj podíl na tom mají i dutiny plné hnisu. Jakmile k němu ale člověk přijde nastavuje se a je neskutečně rád za každé pohlazení a chvilku pozornosti. I dle fotografie vypadá mnohem lépe než včera a podchlazený již také není. A teď k tomu problému, hlavnímu ale, který řešíme. Kocour má s největší pravděpodobností okulární formu FIPu.

Rozhodli jsme se ze všech možností i díky dárcům pro možnost 2. Zahájit léčbu a uvidíme jestli v ní pokračovat na základě toho jak se bude lepšit.

Lék není možný koupit klasicky z účtu kvůli faktuře. Pokud by chtěl někdo přispět na lék, prosím napište nám na info@destinypet.cz. Určitě je ale možné přispět mu přes darujeme na hospitalizaci, antibiotika, krmivo, testy, laboratorní vyšetření a další potřeby!

Moc děkujeme všem, kteří Slamáčkovi pomohou bojovat.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeju kocourkovi, ať se co nejdřív uzdraví a má krásný a teplý domov ❤

Dárce

At je Slamackovi lepe a podari se ho vratit zpatky do zivota...do lepsiho zivota

Tadeáš Beránek

Pro Slamáčka na lék.

Vladimíra Kroupová
300 Kč

Milá Terezko, posílám alespoň menší dárek, doufám že pomůže. Krásný a pohodový den :-)

Terezie Sladkovská
500 Kč

Držím všechny palce ať je lépe.

Klára S.
100 Kč

🐈‍⬛😻

Jaroslava Filípková
100 Kč

Pro kocourka Slamáčka

Alena Fejklová
200 Kč