ArsAnima, z.s.


Osvěta a poskytování informací Zdraví

ŽIVOT ZA ZDÍ SPECIÁL: PÉČE O BOLESTI DĚTSKÉ DUŠE

Od léta 2017 vzniká dokumentární cyklus o projevech a léčbě depresí a úzkostných poruch s názvem ŽIVOT ZA ZDÍ, který v roce 2018 získal Novinářskou cenu Psychiatrické společnosti ČLS JEP. V současnosti je natočených a odvysílaných 29 dílů a k tomu 10 bonusových. Společně s dokumentárním cyklem je také také vysílána první série hodinových podcastů HOVORY O DUŠI .

vybíráme od 11.1.2021
57 020 Kč
vybráno 100 % z 57 000 Kč

přispělo

76 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V létě minulého roku jsme zveřejnili speciální díl Života za zdí o panické poruše a její terapii, který je zatím nejucelenějším dokumentem o projevech a zvládání paniky. Letos chceme navázat podobně rozsáhlým dokumentem o nejčastějších psychických onemocněních, včetně jejich terapie, a to u dětí a dospívajících.

S Vaší pomocí chceme upozornit širší veřejnost na to, že i děti mohou onemocnět depresí, schizofrenií nebo panickou poruchou. A že i děti jsou ohroženy sebevraždou. S Vaší podporou zároveň chceme věnovat rodičům možnost orientace ve světě duševních strázní dětí a dospívajících.

(!) UNIKÁTNÍ ODMĚNA (!)
Pokud zvolíte příspěvek ve výši 6 000,- Kč a více, můžete získat více než osmi set stránkovou monografii PSYCHIATRIE autorů Höschla, Libigera a Švestky, podepsanou profesorem Höschlem. Jde o první vydání ve výborném stavu, které je dávno vyprodané. Jestliže se rozhodnete pro tuto odměnu, prosíme, abyste nám nejprve napsali na e-mail info@arsanima.cz. Děkujeme!


Kontakt: info@arsanima.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Konečně někdo,kdo nám rozumí. Děkujeme!

Jiří Jelínek
150 Kč

Drzim palce, aby sa projekt realizoval :)

Dárce
300 Kč

Děkuji za vaši úžasnou práci.

Dárce
500 Kč

Děláte záslužnou věc. Díky za to.

Sabina Lacinová
200 Kč

Díky za Vaši práci! 🌞

Jitka Kunčarová
200 Kč

Děkuji za vaši práci.

MinkCA

Děkuju, že se tomuto tématu, které vnímám jako velmi důležité, věnujete.

Barbora Mániková
300 Kč

Děkuji za vaši práci.

MinkCA