Destiny Pet z.s.


Zvířata

Kvalitní stelivo pro kočičky z Destiny Pet z.s.

Čistota-půl zdraví. U kočkolitu to platí dvojnásobně, protože je to nejen pro kočičky ale i lidi, kteří se o ně starají. Nejvíce spokojeni jsme všichni byli s kočkolitem Tigerino, který nejdéle vydrží v plné kvalitě, nepráší a žádná kočička s ním nemá problém. Rádi bychom nakoupili 80 pytlů. Pomůžete nám prosím?

vybíráme od 8.1.2021
22 520 Kč

přispělo

30 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Do naší péče se dostávají různá zvířata (hlavně kočičky) a často jsou ve velmi zbědovaném stavu. Jiní před nimi zavřeli svá srdce i oči, ale u nás dostanou druhou šanci. Pro nás je každý život je jedinečný a nenahraditelný. U nás se všem dostane veškeré potřebné veterinární péče a péče v domácím prostředí. Ať už se jedná o náročné operace nebo „jen“ základní ošetření, uděláme vše, co je v našich silách, aby se zvířátka zotavila, našla ty nejlepší domovy a konečně poznala skutečnou lásku domova.

Udržování přívětivého a zejména čistého prostředí pro všechny naše svěřence je pro nás prioritou a azylová teta neustále uklízí, čistí záchody, vytírá apod. Základní potřebou je pro nás kvalitní stelivo - používáme Tigerino, které nejdéle vydrží v plné kvalitě, nepráší a žádná kočička s ním nemá problém.

Pomůžete nám, prosím, zajistit pro kočičky dostatek kvalitního steliva?

Děkujeme za jakoukoliv formu podpory! 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

děkuji za pomáháte :-) jste andělé :-)

Denisa Staňková
500 Kč

Děkuji všem lidem s ,,velkým srdcem´´ ,kteří jak koliv pomáhají a nejsou jim lhostejné osudy bezbranných zvířat. Děkuji Ilona Grossmannová

Ilona Grossmannová
1 000 Kč

Přeji hodně štěstí kočičkam.

Sarka Kasparkova
100 Kč

Děkuji za všechna zachráněná zvířátka

Eva Moravová
1 000 Kč

Pro kočičky

Dárce

🐱🐱🐱❤️❤️❤️

Petra Masáková
700 Kč

Kočičkám zdar😻

Daniela Frankova
1 000 Kč