Kolektiv pro zvířata z.s.


Životní prostředí Zvířata

Síla soucitu

Projekt Síla Soucitu má za cíl ukázat veřejnosti, že veganství není životní styl pro úzkou skupinu lidí nebo moderní trend mladé generace, ale že vegan či veganka může být opravdu každý běžný člověk.

vybíráme od 25.12.2020
320 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
První fundraisingová kampaň byla úspěšná. Vybrali jsme 51 000 korun z kterých šlo přes 75% do propagace seriálu na facebooku. Sponzorované epizody byly tedy zacílené na publikum, které co nejvíce odpovídalo tématu daného dílu. Epizody měly stovky tisíc oslovených lidí a desetitisíce zhlédnutí. Některé epizody také vyvolaly poměrně velkou diskuzi diváků, za což jsme rádi. Teď pokračujeme dále. Neurčujeme už konkrétní částku, kterou chceme vybrat za daný čas. Zvážení možného příspěvku necháme volně na každém diváku, který v průběhu let uvidí seriál a který si bude myslet, že jeho podpora má smysl. I tentokrát jde 75% na propagaci na sociálních sítích a 25% na pokrytí nákladů spojených s výrobou seriálu.


  • Samotná propagace je cílena skrz sociální sítě na cílové skupiny, které nejvíce odpovídají tématu daného dílu. Sportovní díl je tedy mířený na sportovce, díl s lékařem na zdravotníky.
  • Seriál vychází v běžné délce internetového formátu. Tři epizody se pohybují kolem dvaceti minut, další tři přesahují 10 minut.  Zhlédnutí celého seriálu bude mít pak stopáž celovečerního filmu.
  • Každá epizoda ukazuje určitého aktéra jako inspirativního člověka, který svým vlastním životem ukazuje, že veganství není náročné a zároveň řeší mnoho etických problémů.
  • V seriálu se také okrajově objeví exklusivní záběry z českých velkochovů.
  • Celý seriál můžete zhlédnout zde.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu