Lesní mateřská škola Malina z. s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Pomozte nám zajistit nářadí pro dětskou dílnu

Naše přání je vytvářet příjemný prostor pro komunitní život a vzdělávání. Budujeme místo, kde se vzájemně inspirujeme k přirozenosti a jednoduchosti života, učíme se v přírodě a skrze přírodu, mezigeneračně se obohacujeme v nejrůznějších oborech a oblastech života. V Malině se propojuje náš osobní, duchovní, rodinný a profesní život a přibližujeme se celistvosti v těchto oblastech.

vybíráme od 7.12.2020

Pomozte nám zajistit nářadí pro dětskou dílnu

Z Vašich darů budou zakoupeny prostředky pro zkvalitnění výuky v rámci dětské dílny, což umožní rozšíření vzdělávacího procesu pro naše děti. Moc děkujeme za veškerou podporu!
0 Kč
vybráno 0 % z 13 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

V září 2020 se kroužky rozběhly ve velkém. Docházku na 1. pololetí 2020/2021 nastoupilo 32 dětí, kdy ještě několik dalších dochází na jednorázový vstup. Také náš tým se stále rozšiřuje. Nyní máme 6 lektorů. Aktivně se do fungování Maliny zapojuje 13 lidí.  
Tyto skutečnosti nám dodávají chuť a sílu pokračovat. Obracíme se tedy také na vás, naše podporovatele a zveme vás, abyste se stali součástí jako pravidelní dárci.

O kroužek dílna s Romanem je v současnosti největší zájem. Kroužek zajišťují dva muži se svým vlastním nářadím, které však ne vždy vyhovuje dětské ruce. Také vzhledem k počtu dětí je nářadímálo, co do kusů. Za vybrané finance pořídíme dětem aku vrtačky, svěráky, úhlové svěráky a další.

V Malině je pro nás důležitý celistvý rozvoj. Proto v naší nabídce kroužků najdete také ty, které kultivují právě zručnost a vztah k práci.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu