Charita Česká republika


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Senioři

Trio Martinů pro trio jubilantů – adventní koncert živě z Arcibiskupského paláce

Moravská filharmonie spolu s Arcibiskupstvím olomouckým připravuje na 7. prosince slavnostní benefiční koncert. Připomene jím významná jubilea tří velikánů hudebního světa: Beethovena, Martinů a Dvořáka. Adventní koncert zazní v podání špičkového hudebního souboru Trio Martinů a Moravská filharmonie ho divákům zprostředkuje živě díky online přenosu přímo z dvorany Arcibiskupského paláce. Koncert je pro všechny posluchače zdarma, dobrovolné příspěvky od posluchačů poplynou na podporu projektů Charity Česká republika.

Adventní koncert z Arcibiskupského paláce na podporu charitního díla.

Pomozte lidem v nouzi. Děkujeme!
1 935 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Výtěžek z benefičního koncertu bude použit na podporu Charity Česká republika. Jejím posláním je pomoc lidem v tíživé sociální situaci, zdravotně postiženým a dlouhodobě nemocným, umírajícím, lidem postiženým živelními katastrofami nebo válečným konfliktem, a to v Česku i v zahraničí Vaše podpora pomůže Charitě Česká republika zvládnout její náročnou práci i v době koronavirové epidemie.
Živý přenos mohou diváci sledovat od 19 hodin přes Facebook a webové stránky Moravské filharmonie Olomouc. Na  youtube kanálu Moravské filharmonie pak bude k dispozici videozáznam koncertu. 

Záštitu nad koncertem převzal Mons. Jan Graubner, olomoucký arcibiskup a metropolita moravský.

Děkujeme všem štědrým dárcům!









Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu