Děti patří domů, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Staňte se součástí barevného příběhu

I děti se specifickými potřebami touží zažít letní tábor a jeho dobrodružství!

Každý jsme JINÝ, ale ....

Dopřejme dětem se specifickými potřebami zážitky a dobrodružství, které by měly být součástí každého dětství - Hurá na tábor!
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Posláním Děti patří domů, z. s. je podporovat a rozvíjet náhradní rodinnou péči a hostitelskou péči v České republice s hlavním cílem naplnit právo a potřebu dětí žít v rodině u „svých lidí“.

Pořádáme pro DĚTI SE SPECIFICKÝMI POTŘEBAMI z pěstounských rodin VÍKENDOVÉ A LETNÍ POBYTY - tábory. Snažíme se dopřát těmto dětem zážitky a dobrodružství, které by měly být součástí každého dětství.

DĚTI S AUTISMEM, ADHD, FAS A FYZICKÝMI HENDIKEPY potřebují na těchto pobytech svoje OSOBNÍ ASISTENTY a bez individuálních dárců nejsme schopni tyto náklady nést, bohužel veřejné zdroje tuto činnost nepokrývají.

PŘISPĚJTE DO BAREVNÉHO PŘÍBĚHU DĚTSTVÍ. 
KAŽDÁ KORUNA, KTEROU PŘISPĚJETE, POMŮŽE ZNEVÝHODNĚNÝM DĚTEM MÍT VLASTNÍ BAREVNÝ PŘÍBĚH.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den, nevím přesně, o jaké potvrzení daru poštou se jedná, ale mohl bych poprosit o klasickou darovací smlouvu? Daruji teď první rok, ale bylo mi od účetní řečeno že je možné to dát i do daní, tak bych k tomu chtěl mít vše potřebné.

Ještě by mě i zajímalo, zda by bylo možné ze zajímavosti třeba dohledat, kam prostředky šly? Nechci určitě kontrolovat, ale spíš abych si mohl přiřadit dar k "Honzík šel do zoo" apod. a měl k tomu i to "lidské", ne jen číslo.

Moc děkuji a přeji krásný den.

Jiří Najman
5 000 Kč

pro děti

Dárce

každý z nás by měl mít šťastné dětství, aby měl v dospělosti na co vzpomínat

Ludmila Kráčalová
3 000 Kč

chci pomoci dětem

Karla Halušková
300 Kč