Bez mámy, z.s.


Děti, mládež, rodina Rozvojová spolupráce

Škola Mahango prosí o pomoc

Česká školka MŠ Sluníčko z Ratíškovic pomáhá škole a školce Mahango v Tanzanii už více než 10 let. Letos tato pomoc čelí obrovské výzvě, protože koronavirová pandemie způsobila, že české školy jsou po velkou část roku zavřené. Není příležitost ani k výuce ani k pravidelným akcím na podporu partnerské školy. Mise do Tanzanie je v plánu na leden - podaří se navštívit školu a nepřijít přitom úplně s prázdnou? Prosíme podpořte alespoň drobným příspěvkem, abychom mohli přinést v lednu do tanzanských partnerských škol radost a povzbuzení k dalšímu rozvoji.

vybíráme od 20.11.2020

Pomoc škole Mahango

Letos krize neumožnila uspořádat školní akce, prosíme proto alespoň o příspěvek na dálku.
10 000 Kč
vybráno 100 % z 10 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za léta spolupráce se díky MŠ Sluníčko Ratíškovice podařilo přispět k výstavbě mateřských školek v Mahangu (v místní části Kajunjumele a přímo v centru Mahanga).



CO SI ŠKOLA PŘEJE PRO ROK 2021?
Mahango by potřebovalo  betonový "násep" před třídy školky, je to velmi praktické pro období dešťů, žáci před třídou nestojí v blátě. (cca 10000 Kč jako příspěvek na materiál)
Avšak každá pomoc se počítá! Když se nepovede vybrat částku na násep, rádi přivezeme do Mahanga alespoň školní pomůcky a učebnice nebo příspěvek na drobnou údržbu.



Děkujeme všem za dosavadní podporu!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu