Bez mámy, z.s.


Děti, mládež, rodina Rozvojová spolupráce

Škola Simike prosí o pomoc

Česká škola ZŠ Uherský Brod pomáhá škole Simike v Tanzanii už přes 12 let. Letos tato pomoc čelí obrovské výzvě, protože koronavirová pandemie způsobila, že české školy jsou po velkou část roku zavřené. Není příležitost ani k výuce ani k pravidelným akcím na podporu partnerské školy. Mise do Tanzanie je v plánu na leden - podaří se navštívit školu a nepřijít přitom úplně s prázdnou? Prosíme podpořte alespoň drobným příspěvkem, abychom mohli přinést v lednu do tanzanských partnerských škol radost a povzbuzení k dalšímu rozvoji.

vybíráme od 20.11.2020

Pomoc škole Simike

Letos krize neumožnila uspořádat školní akce, prosíme proto alespoň o příspěvek na dálku.
15 100 Kč
vybráno 151 % z 10 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za léta spolupráce ZŠ Uherský Brod (Mariánské náměstí) a Simike se podařilo nejen nakoupit množství lavic a pořídit sportovní vybavení, ale i opravovat třídy nebo se podílet na výstavbě budovy mateřské školky.



CO SI ŠKOLA PŘEJE PRO ROK 2021?
Simike by rádo dokončilo budovu mateřské školky či případně zahájilo výstavbu nové třídy, jelikož jedna ze starých začíná žákům padat na hlavu. Potřebná částka na materiál cca 10 000 Kč
Avšak každá pomoc se počítá! Když se nepovede vybrat částku na dostavby, rádi přivezeme do Simike alespoň školní pomůcky a učebnice nebo příspěvek na drobnou údržbu.



Děkujeme všem za dosavadní podporu!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Hezke Vanoce!

Petra Savarova
500 Kč