Cesta domů, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

Potřeby do kuchyně pobytové služby

Součástí nové budovy Cesty domů v pražské Michli jsou i čtyři jednolůžkové pokoje, které jsou určeny k odlehčovacím pobytům lidí s vážným onemocněním. Do kuchyně bychom rádi pořídili kontaktní gril, který poslouží k přípravě teplých večeří našich klientů, a hrnečky s pítkem pro pacienty s oslabenou motorikou.

vybíráme od 8.11.2020
1 500 Kč
vybráno 150 % z 1 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pobytovou službu odlehčovacích služeb jsme v našem novém sídle spustili na začátku roku. Službu využívají lidé v pokročilých a konečných stadiích nevyléčitelné nemoci, jejichž rodiny tak získají prostor pro odpočinek a vystřídání v náročné péči. Služba je určena klientům z celé České republiky a zkušenosti z pilotního provozu budeme předávat dalším organizacím, aby podobná lůžka s takto specifickou nabídkou mohla vznikat i jinde v ČR.

Svým příspěvkem podpoříte nákup kontaktního grilu do kuchyně pobytové služby a speciálních hrnečků s pítkem. Obojí bude sloužit našim klientům.

Děkujeme.

V loňském roce Cesta domů pečovala o 337 pacientů, z toho 12 dětí. Péče ambulance podpůrné a paliativní péče a její výjezdní služby se dostala k dalším 147 lidem. Poradna provedla více než 4000 konzultací, služeb půjčovny pomůcek využilo skoro 600 rodin a další zhruba 100 využilo služeb našich odlehčovacích asistentů. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den, po mamince, která nedávno zemřela, tento kontaktní gril mám, ale, ač je Praha z Teplic kousek, nemám možnost Vám ho doručit a do balíčku je dost těžký. Snad Vám aspoň touto cestou můžu pomoct a pořídíte klientům dle svého uvážení. Přeji hodně štěstí. Iva

Iva Sedláčková
1 500 Kč