Středisko rané péče EDUCO Zlín, z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Doplňte palivo rané péči

Vzhledem k častému dotazu na barevný kalendář jsme pro vás připravili pár kousků jako dárek za podpoření Educa. Jedná se o krásný stolní 14ti denní kalendář, který vám bude dělat radost po celý rok. Pojďte do toho s námi a podpořte ranou péči ve Zlínském kraji.

vybíráme od 9.11.2020

Chci podpořit Educo a získat kalendář

Pokud chcete mít tento stolní 14ti denní kalendář doma, pošlete nám dar v minimálně v částce 200 Kč a bude váš. Pokud byste rádi kalendářů více, částku jednoduše znásobte a kalendáře na vás budou čekat u nás v Educu. Pokud chcete kalendář zaslat poštou, přidejte ještě 100 Kč za poštovné. Kalendáře budeme distribuovat po 22.11.2020.
4 100 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše poradkyně denně vyrážejí do terénu, aby podali pomocnou ruku rodinám s malými postiženými dětmi. Radí jim jak tyto děti rozvíjet tak, aby se co možná nejlépe začlenily do společnosti a maximálně využily svůj potenciál. Radí jim s potřebnou speciální péčí, zprostředkovávají kontakty na další dětské odborníky a pomáhají také s úředními záležitostmi. To vše je raná péče, kterou tady můžete podpořit a získat nádherný designový kalendář. Tady je malá ochutnávka :)




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za krásné kalendáře právě jsme si objednali dva a dva :) rád podpořím dobrou věc :)

Jakub Minařík

Dětem i motorkářům "velké díky" - byli jste všichni skvělí :-)

Jana Čelůstková
1 200 Kč