Armáda spásy


Sociálně znevýhodněné skupiny Zdraví

Sbírka pro zdraví

Pomozte nám pomáhat! Malé gesto na pomoc lidem v nouzi.

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Do 31. 12. 2020 můžete přispět na „Sbírku pro zdraví“, která vznikla ve spolupráci Armády spásy se farmaceutickou společností Sanofi s. r. o., která objevuje, vyvíjí a distribuuje terapeutická řešení za účelem zlepšení života každého jednotlivce.



Armáda spásy využije darované finanční prostředky na zakoupení léků a zdravotnického materiálu potřebných pro péči o zdraví znevýhodněných osob.

V posledních letech byla identifikována rostoucí potřeba přizpůsobené zdravotní péče pro osoby bez domova. Tato skupina obyvatel zároveň vykazuje horší zdravotní stav než běžná populace.

Kde Armáda spásy poskytuje zdravotní péči?

Terénní program
Již terénní pracovníci Armády spásy poskytují lidem na ulicích pomoc při základním ošetření a konzultaci.

Ordinace pro chudé
Centra Armády spásy (v Praze a Brně) poskytují péči v rámci svých ošetřoven. V současné době provozuje Armáda spásy ordinaci praktického lékaře v Ostravě s náplní poskytovat zdravotní péči pacientům z řad lidí bez domova, sociálně vyloučených menšin, osamělých seniorů a klientů azylových domů.

Domovy Přístav
Domovy Přístav jsou zařízení se zvláštním režimem pro lidi bez domova v seniorském věku a poskytují jim bezpečné místo pro důstojný život. Uživatelé tak mají minimalizované riziko sociálního propadu a zhoršení zdravotního stavu. V zařízení pracuje kvalifikovaný tým pracovníků včetně zdravotnického personálu.

Společnost Sanofi s. r. o. následně přispěje Armádě spásy finanční částkou, která se bude rovnat částce vybrané od přispěvatelů skrze tuto platební bránu.⃰
Pojďme se spojit a přispět Armádě spásy na nákup léků a zdravotnického materiálu pro lidi v  nouzi. Děkujeme!

⃰ Finanční příspěvek Sanofi bude nejméně ve výši smluveného minima a je omezen maximální částkou.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Každý z nás, kto má prácu v tejto spoločnosti, má aj možnosť pomôcť, pre nás bežná spotrebná čiastka môže byť veľkým darom pre iného...

Eva Hodrošová