HledamBoha.cz, z.s.


Jiné Osvěta a poskytování informací

Podpořte HledamBoha.cz

Připojte se k našemu snu, aby každý člověk v České republice měl možnost najít, poznat a sdílet dobrou zprávu o Ježíši.

vybíráme od 1.11.2020

Podpořit HledamBoha.cz

Připojte se k našemu snu, aby každý člověk v České republice měl možnost najít, poznat a sdílet dobrou zprávu o Ježíši a darujte ještě dnes.
10 500 Kč
vybráno 7 % z 150 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Denně lidé zoufale hledají odpovědi na své otázky na internetu. Stovky lidí vyhledávají hesla jako sebevražda, rozchod, nevěra, smysl života… Právě takovým lidem chceme být nablízku a k dispozici pro rozhovor online. Otázkou je - najdou tu dobrou zprávu o naději?

HledamBoha.cz, z.s. je nezisková organizace přinášející možnost poznat Ježíše, duchovně růst a zapojit se do lokálního společenství křesťanů. Během tohoto roku se na nás obrátilo již téměř 1000 nových lidí, kteří měli zájem o online kurz nebo rozhovor s e-koučem (vyškoleným dobrovolníkem).

Aby nás bylo na internetu vidět v pravou chvíli a byli jsme schopni hledajícím nabídnout kvalitní obsah i následnou péči, potřebujeme do konce roku získat 150 000 Kč (zbývajících do rozpočtu).

Pomozte nám naplnit náš sen, aby každý člověk v České republice měl možnost najít, poznat a sdílet dobrou zprávu o Ježíši a darujte ještě dnes.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

:)

Gabriel Hakulín
2 500 Kč

:-)

Dárce
500 Kč