Základní škola a mateřská škola Josefa Kubálka Všenory


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Benefiční zábavné odpoledne letos jinak!

Již 9. rokem se obracíme na Vás, naše rodiče, prarodiče a další podporovatele školy s prosbou o podporu a spolupráci. Akutně škola potřebuje nové IT vybavení pro žáky školy, tak aby se všechny děti mohly zapojit do online vyučování. Notebooky zakoupené z vybraných prostředků budou i nadále sloužit výuce ve škole, až se do ní budou moci děti vrátit.

vybíráme od 27.10.2020

Benefiční zábavné odpoledne letos jinak!

Již devátým rokem se obracíme na Vás, naše rodiče, prarodiče a další podporovatele školy s prosbou o podporu a spolupráci. Akutně škola potřebuje nové IT vybavení pro žáky školy, tak aby se všechny děti mohly zapojit do online vyučování. Notebooky zakoupené z vybraných prostředků budou i nadále sloužit výuce ve škole, až se do ní budou moci děti vrátit.
138 850 Kč

přispělo

46 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Spustili jsme sbírku na Darujme.cz, kde můžete ve prospěch školy darovat libovolnou částku. Obdržíte potvrzení o daru, jehož výši je možné si odečíst ze základu daně.

Bohužel Vám letos na rozdíl od minulých let nemůžeme nabídnout hravé dílny, občerstvení, zábavnou tombolu ani aukci a nenastane to, co všem přinášelo největší radost – osobní setkání.  Ale cítíme, že i tak se na Vás můžeme obrátit s žádostí o dar a o sdílení letošní sbírky.



Děkujeme vybraným žákům - dobrovolníkům 6. - 8. ročníků a paní Gábině Gjulemetové, její dceři Nikole a  panu Jiřímu Janulovi za natočení videa ke sbírce.

Jak vypadalo Benefiční zábavné odpoledne loni se můžete podívat zde. A co škola v minulých letech z výtěžků Benefičního zábavného odpoledne pořídila?


Uvědomujeme si, že toto období není pro nikoho z nás lehké. O to více si vážíme Vaší podpory. 

Za ZŠ Josefa Kubálka Všenory

Tým organizátorů Benefice z řad rodičů a ředitelka školy Renáta Bartoníčková.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dekujeme za vynikající a oddanou práci celé školy, u nás největší dík patří paní učitelce Bičíkove, která svou práci zvládá více než na jedničku.
Děkujeme, že může náš syn do tak skvělé školy chodit.
Hrnčířovi

Marek Hrnčíř

Milé paní učitelky a páni učitelé, milá paní ředitelko i paní zástupkyně. Jste skvělí!!! Máte náš neskonalý obdiv za to, co všechno dnes zvládáte i za to, jak pokračujete v tradici Benefice i v dobách neskonale náročných. Jste pro nás vzorem toho, co všechno se dá zvládnout. A jste skvělým vzorem i pro děti. Děkujeme a přejeme vám všem hodně zdraví a energie. Radka, Bety a Vladimír Fichtnerovi.

Vladimír Fichtner

Ať se daří žákům, učitelům a škole i v této těžké době.

Hrabákovi
2 000 Kč

Nezáleží na tom, kolik toho máme, ale jak si to užíváme. Nejdůležitější není vyhrát, ale nikdy se nevzdat. Hodně zdraví Všem 🥂.

Martina Petschlová
1 000 Kč

Dobrý den, potvrzení prosím na: Kühnelová-ZK s.r.o.
IČ 27866491

Zdena Kühnelová
5 000 Kč

Bude líp ;)

Barbora Krčilová