DaR – Centrum pro dítě a rodinu, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podporujeme děti při online výuce

Po zavedení distanční výuky jsme zjistili, že mnoho dětí, se kterými spolupracujeme nemá vůbec přístup k počítači, ale ani internetové připojení. Proto jsme se rozhodli udělat sbírku na tablety a internetové připojení, aby i naše děti mohly být ONLINE a aktivně se zapojit do výuky. ☺

vybíráme od 22.10.2020
8 600 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naším posláním je podporovat (tzv. biologické i náhradní) rodiny tak, aby mohly i v obtížných okamžicích svého života plnit všechny svoje funkce ve prospěch dětí. Nabízíme pomocnou ruku a podporu při překonávání nezdarů a překážek, hledáme spolu s rodinami jejich silná místa a zdroje, respektujeme jedinečnost každé rodiny a každé situace. Veškeré činnosti realizujeme se zřetelem na zájem dítěte.

Ne všechny děti, se kterými spolupracujeme v ohrožených rodinách a v pěstounských rodinách, mají doma stolní počítač, notebook, tablet či internetové připojení.
Zkušenost z jara nám ukázala, že nemožnost připojit se k online výuce způsobila velké zaostávání dětí ve znalostech a někdy také zhoršení vztahů mezi školou a rodinou.
Přestože děti a rodiny podporujeme formou doučování, nejsme schopni jim zajistit z našich zdrojů technické vybavení. Z Vašeho laskavého příspěvku pořídíme tablety a přenosné internetové připojení, které zůstanou v majetku naší organizace a budeme je dětem zapůjčovat dle potřeby.

Více informací o nás: http://darops.cz/




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Drzte se

Ondřej Vichr
200 Kč