Romano jasnica, spolek


Kultura, umění a historie Sociálně znevýhodněné skupiny

Ústecko má talent

Spolek Romano jasnica působí na Ústecku již od roku 1998, jednou ze stěžejních činností organizace je podpora dětí a mládeže. Podpora dětí i mládeže charakterizuje i tento projekt, jde o podporu angažovanosti skupiny mladých, nadšených studentů, kteří věnují svůj volný čas vymýšlením činností a programu pro jiné děti a mládež z Ústeckého kraje. Výtěžek sbírky bude věnován na uspořádání "Finálového večera" talentové soutěže "Ústecko má talent" a na realizaci programů pro děti a mládež z Ústecka.

vybíráme od 10.9.2020

Ústecko má talent

Pojďte společně s námi pomoct uspořádat finálový večer pro deset vybraných finalistů, který se uskuteční 25. září 2020 od 19.00 hod ve veřejném sále Hraničář v Ústí nad Labem. Finálovým večer však určitě naše aktivity končit nebudou, chceme dál zapojovat děti a mládež, připravovat pro ně zajímavé programy nebo činnosti. Pojďte nám pomoct i v této naší angažovanosti a podpořte náš projekt. Děkujeme
33 000 Kč
vybráno 47 % z 70 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme skupina mladých studentů z Trmic a Ústí nad Labem,  kteří navštěvují nízkoprahové zařízení pro děti a mládež v Trmicích Romano jasnica, a my všichni jsme přitom přesvědčení, že zapojit se do dění ve společnosti a měnit věci kolem sebe může kdokoliv z nás.

Chceme zapojovat děti a mládež do různých aktivit (a projektů), a podporovat jejich rozvoj a potenciál. Proč tedy neuspořádat talentovou soutěž „Ústecko má talent“, která se stane příležitostí pro nadané děti a mládež z Ústeckého kraje předvést to, co nejlépe umí nebo je baví? Přesně to je totiž náš nápad, talentová soutěž „Ústecko má talent, a protože většina dobrých nápadů vzniká zcela nečekaně a na nečekaných místech, podobně vznikl i ten náš. Na autobusové zastávce, na které jsme se potkávali a klábosili o všem možném. Z nápadu se postupně začal formovat záměr, a ze záměru realizace. Dnes máme za sebou vyhlášenou talentovou soutěž, do které se přihlásilo přes dvě desítky talentovaných dětí a mládeže napříč Ústeckým krajem, a která prošla námi připraveným a organizovaným castingem, ale i spoustu dalších důležitých kroků a činností, směřujících k uskutečnění hlavní akce soutěže – finálového večera. 

Pojďte společně s námi pomoct uspořádat finálový večer pro deset vybraných finalistů, který se uskuteční 25. září 2020 od 19.00 hod ve veřejném sále Hraničář v Ústí nad Labem.

Finálovým večer však určitě naše aktivity končit nebudou, chceme dál zapojovat děti a mládež, připravovat pro ně zajímavé programy nebo činnosti. Pojďte nám pomoct i v této naší angažovanosti a podpořte náš projekt.

Díky Vaší podpoře vytvoříme  zajímavý „projekt“ pro mládež, v Ústeckém kraji ojedinělý, připravíme mnoho dalších činností pro děti a mládež, a budeme rozvíjet i sami sebe, protože získáme spoustu nových zkušeností.

Děkujeme





Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce, ať celá akce dopadne co nejlíp! Jste skvělí!

Monika Mihaličková
1 000 Kč