Dům pro Julii, z. ú.


Hospicová a paliativní péče Lidé s postižením

Rozpumpujme IFE pro Dům pro Julii

Strojírenská společnost IFE-CR z Modřic u Brna podporuje zaměstnance, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví, životní prostředí i okolní neziskový sektor. Proto pro ně vymysleli sportovní akci „Rozpumpujme IFE”, která propojuje užitečné s prospěšným. Kdo se nemůže zapojit pohybem, může Dům pro Julii podpořit přímo prostřednictvím darovacího formuláře.

vybíráme od 3.8.2020
9 594 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dům pro Julii je nezisková organizace zakládající dětský hospic Dům pro Julii v Brně. Místo, kde zkušení zdravotníci, pečovatelé, psycholog, duchovní, sociální pracovník a další poskytnou tu nejlepší možnou péči v těžkém období. Dům pro Julii nabídne péči odlehčovací pro dlouhodobě i krátkodobě pečující, i možnost společného prožití terminálního stádia onemocnění.

Dokud nebude Dům stát, nabízí rodinám pomoc s péčí v domácím prostředí. Pečovatelky a zdravotní sestry docházejí za dětmi do jejich domácího prostředí. Pečujícím osobám umožňují odpočinout si a získat tolik potřebný čas pro sebe, rozvíjení partnerských vztahů či čas pro ostatní sourozence.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu